so long and thanks for the fish.

Vi var ut på lite Urban Exploring igår, Jag, Johan, Sara, Emmy och Forsman (vad heter killen i förnamn? vissa människor har inte ens förnamn, haha ;) Vi drog ner till Säter och skulle vara jättehäftiga och ta oss in i nån gammal nedlagd psykavdelning. Men vi bangade när vi dels inte hittade nån väg in, och för att Securitas kom dit och undrade vad fan vi höll på med. Så vi gav upp den idén och drog ut till ett annat ställe ännu längre bort där det också skulle finnas nåt övergivet hus. Och det fanns ett hus där iaf, problemet var bara bevakningskamerorna, vägbommarna och de rörelsekänsliga lamporna som så lägligt var placerade just vid vägen in. Så vi sket i det stället med...
Efter det så blev jag så sjukt sugen på att ta en skylt som vi såg längs vägen, den var bara så klockren, Pungmakarbo liksom. Pungmakarbo. Synd att det var ganska fastfruset. Men man måste bara älska såna namn på byar, haha :)
Sen drog vi hem. Nyberg bangade film så jag och Sara kollade på nån Hugh Grant-rulle och snackade till typ halv fem på natten. Tack för det, behövde prata. Sen däckade vi på soffan, vaknade vid halv elva och fick panik för att jag inte skulle hinna till gymmet, så jag typ halvsprang hem och slängde i mig frukost och knatade iväg bara för att höra att det inte blev nåt gymmande idag. surt. Så jag gick tillbaks hem och sov lite mer.

Sen drog jag till Uppsala, där jag har varit under eftermiddagen.
Uppsala är en intressant stad på så sätt att avståndet mellan punkt A och punkt B alltid är 20 minuter, spelar liksom ingen roll var ställena ligger nånstans, utan det tar alltid 20 minuter att gå nånstans i Uppsala. Tydligen.
Gick runt ett par timmar på stan där innan jag kunde träffa Micke för han hade nån grej med skolan just då, så jag handlade lite tröjor och så för att fördriva tiden.
Käkade middag på en asiatisk restaurang där jag tidigare för första och enda gången så här långt i mitt liv ätit sushi, och det var ingen trevlig upplevelse då. Så det tänkte jag inte uppleva igen utan valde standardmaten - friterade räkor, yummi.
Sen gick vi runt lite mer i stan och kollade på slottet och kyrkan och en massa trädgårdar och lite sånt, verkar vara en trevlig stad faktiskt, är säkert ännu trevligare dagtid när det inte är megakallt ute.
Och så jättemycket mer hann vi inte med, kom hem för en timme sen och nu är jag lite småhungrig igen, te och macka låter som en rysligt bra idé.

puss.

Kommentarer
Postat av: Sara

Forsman heter Johan i förnamn, eftersom just Johan är ett sånt vanligt namn och vi känner och pratar redan om massa Johan så kallar vi han för Forsman för att inte det ska bli förvirring om vilken Johan vi pratar om. Tex Emmys fd Johan kallar vi ju nått annat.



2009-02-12 @ 23:32:45
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0