fredag

Är nyss hemkommen från max där jag avnjutit en välförtjänt fredagsmiddag tillsammans med robbie, efter en kväll med guitar hero-spelande och lite filmtittande. Mycket trevligt, speciellt eftersom jag äger honom konstant på GH, killen får bättra sig snart ;)

Jobba i morgon. 11-20 för fjärde dagen i rad. Sen är jag ledig i ett par dagar, jobba några dagar till, sen 10 dagar ledigt, wohoo! Då ska det tas rätt lugnt, men jag funderar på att åka och hälsa på de stackars vänner jag har som man typ aldrig träffar längre för att de bor i helt fel ände av landet och det är jätteenkelt (inte) att åka iväg när man råkar ha en dag över eller så... Så det planerar jag att göra om en vecka då, fast det blir oftast aldrig som jag planerar att göra saker iofs.

Så nog om mitt liv, nu tänkte jag skriva lite om en annans snubbes liv, nämligen Peter Forsbergs, en av sveriges genom tiderna bästa hockeyspelare. Killen planerar alltså att göra comeback igen, i mitt favoritlag, Modo. Jag tycker inte om det.
Han har under större delen av sin karriär varit skadad, mer frekvent de senaste åren, och att han bestämmer sig för att göra comeback för jag vet inte vilken gång i ordningen bevisar bara att han tänker mer med sitt hjärta än vad han gör med sin hjärna. Hade han använt hjärnan lite mer så borde man kunna lyssna på och tyda kroppens signaler, och jag tror att Foppas signaler säger stopp. Jag tror att detta inte kommer leda till något jättebra, varken för Modo eller för Peter själv, jag tror att hans kropp kommer säga stopp relativt fort och att hans karriär kommer ta slut efter några månader.
Jag hoppas jag har fel.
Jag hoppas att han kan spela (dominera) som han gjort i NHL i flera år.
Har jag fel så kommer vårsäsongen bli rysligt kul för Modo :)

Väldigt segt

Börjar bli något trött nu, varit vaken sen två inatt och har slutat fungera på ett vettigt sätt. Ska sova inatt iaf har jag bestämt.
Nu verkar det vara fotboll på tv, Barcelona-Espanyol, kvartsfinal i Copa del Rey, derbyn är alltid trevliga att kolla på, så det ska jag göra innan jag går och lägger mig.
Är utan mjölk hemma nu tror jag, det var lite B..får väl handla hem lite imorgon då. Jobbigt att det alltid ska ta slut när man är som mest mjölksugen bara.
Som sagt, väldigt segt.

hellström.

Håkan. Till Peace&Love. Som vanligt då, ordningen återställd typ. Fast det blir kul, han har en förmåga att göra grymma spelningar :) Enda sverigespelningen också, lite halvcoolt sådär. 
Nu väntar jag bara på ett RIKTIGT stort bandsläpp snart, typ i stil med Depeche Mode till Arvika eller The Killers till Hultan.

0257

Okej, onsdagens 11-19-arbetspass var verkligen ett av de mer intressanta på länge. Inte för att det hände nåt speciellt eller att det var överdrivet mycket att göra eller så, utan snarare för att jag sprang runt i DT:2 som ett litet kolli typ. Den tröttheten jag kände igår har jag inte känt sen övning amfibie, och då var jag vaken i typ 4 dygn. udda.
Aja, kom hem vid kvart över sju och gick och la mig i sängen och sov direkt, vaknade för en timme sen och var extremt tvärhungrig, så jag gick upp och stekte ett par hamburgare och nu är jag mätt och belåten :) Och tyvärr inte överdrivet trött heller, kommer nog inte kunna somna om igen, och då lär det bli lika kul på jobbet idag som igår. heh.
Har blivit förkyld också, kan det kanske hänga ihop med att jag inte sover?
Nu ska jag röra mig mot sängen igen, puss och gonatt.

sömnproblem?

Haha, ja troligtvis så har jag det nu då..har sovit fyra timmar så här långt inatt och nu är jag pigg som en lärka. Kul kul, mer tid över på dygnet då antar jag, fast jag lär väl bli sådär plågsamt trött sen i eftermiddag om jag inte kan somna om snart.

Så vad ska man blogga om då? Vad bloggar alla andra om? mode? resor? hm, jag kommer inte direkt specialisera mig på nånting tror jag, det blir nog mest lösa fragment av mina eventuella tankegångar om mitt liv. I klartext betyder det för närvarande att jag kommer skriva om jobbet, som råkar vara det som tar upp mest tid just nu och det faktum att jag ska bestämma mig för skola till hösten. Och det sista kan jag lova är sjuuukt svårt när man inte har nånting som känns helt rätt, nånting man verkligen vill göra. Eller iaf nånting man tror kommer funka.. Aja, det lutar fortfarande mest åt Uppsalahållet iaf, Språkvetar- eller översättarprogrammet. Fast jag har kollat runt på en del lärarutbildningar också, då lär man ju nästan vara garanterad jobb iaf, speciellt om man väljer spanska, som jag isåfall lär göra. Sen finns det en del liknande språkutbildningar runt om i landet, fast ingen som jag har hittat så här långt iaf som känns som "min" utbildning.
Annars, om det nu inte blir högskola så hoppar jag på en KY-utbildning till typ lokförare eller liknande, ett år senare står man där med en ingångslön på 25000 typ, inte så illa pinkat då va?
Hursomhelst så har jag beställt kataloger från typ varje högskola/universitet i hela landet så man kan få lite mer överblick på grejerna. Det blir nog bra tillslut.

Något jag i alla fall har bestämt mig för är att jag tänker flytta från den här deprimerade hålan till hemstad, Borlänge. Varje gång jag är ute och går så blir jag bara så frustrerad (fast det kanske är vintern som hjälper till en del) för att stan bara känns så tom på liv. Det finns en vecka på hela året som jag är stolt och nöjd över den här staden, och det är under Peace&Love, då vaknar Borlänge, men under årets resterande 51 veckor så är den en stor jobbig varböld. typ.

Men så, var nånstans vill jag bo då?  Tja, egentligen vill jag ju inte bo i Sverige överhuvudtaget, mest beroende på klimatet och bristen på ljus under halva året. Skulle absolut kunna tänka mig att bosätta mig i Spanien nånstans. (ja, jag älskar det landet) Typ Sevilla, Barcelona eller liknande. (Inte Valencia, där har jag bott och fick inte direkt mersmak)

Hm, slutbloggat för nu tror jag, ska göra ett till försök att sova.

story of my life.

Nej, jag orkade inte röra mig nåt mer ikväll..får gå upp tidigare imorgon och knata ner till Statoil istället. Älskar att bo två minuter från en 24/7-butik, haha :)
Nu är det dags att sova, jobbar 11-19 imorgon då.


Steget är taget.

Så, har jag sålt min själ nu eller? Skaffat blogg och blivit precis som typ 75% av sveriges befolkning. Tja, skulle man völ kunna tycka, men folk vill att jag skriver och nu fick jag lust att skriva så.. :)
Skrivlusten kommer troligen av att jag är extremt trött, jag är inte övertrött längre, har liksom nått steget bakom övertrötthet. Överövertrötthet?
Har i alla fall varit vaken (typ) sen klockan 16 igår eftermiddag, efter en vecka stängningar på mitt underbara jobb.
Sen tänkte jag väl sova lite inatt då eftersom jag hade en tandläkartid (aj) vid halv nio imorse. Det gick sådär. Enda sömnen jag lyckades få var mellan tolv och ett då jag somnade på soffan kollandes på Californication (bra serie). Så istället för att sova inatt har jag diskat, tränat, organiserat min garderob och spelat tv-spel. Rysligt produktivt.
Idag efter tandläkarbesöket har jag i princip sysselsatt mig med meningslösa (nåja) saker för att hålla mig vaken. Har pillat lite med sladdar och så för att försöka koppla ihop laptopen med tv'n, har lyckats få över bilden nu iaf, fast ljudet är kvar i datorn. Sen var jag ut och sprang lite också, fast det var ett fett stort misstag är jag rädd, long story short så sitter jag här nu med ett knä som är halvt oanvändbart. Hoppas det inte är nåt allvarligt.
Nu har jag en sak kvar att göra idag, och det är att knata (halta) ner till ica och köpa lite mjölk och så..hoppas jag orkar bara.
Fast först blir det nån timme vid tv'n, 2½ men på trean just nu, tjo!

RSS 2.0