get it on.

Tog en vända på kupolen idag, min mor har i flera år tjatat på mig att jag ska köpa ett par nya badbyxor, så det lyckades jag med. Hittade ett par snygga på Stadium för ett helt överkomligt pris. Var även in på H&M och köpte mig ett par vanliga shorts. Sen gjorde jag nåt som jag tjatat på mig själv att jag ska göra i flera år, nämligen köpa ett nytt minneskort till kameran, jag har känt ett tag nu att mitt 128Mb-kort inte riktigt räcker till i längden, så nu äger jag ett 16Gb-kort istället, så nu ska jag försöka ta bilder :P
Sen vill jag bara säga att jag är förkyld, täppt i näsan och grejer, det suger. Dessutom är det tropisk värme i lägenheten, svettas som en styckad gris här, pain in the ass. Men jag vill inte gå ut heller, försöker kurera förkylningen så gott det går. suck.

p&l - dag 3

Det är varmt, termometern ute visar 35 grader. Och då är den ändå placerad i skuggan. Iofs 15 meter från marken, men ändå. Det är fortfarande varmt. Och gårdagen spårade ur något, började med en del öl hemma hos Johan, sen lite fler öl i nån park, innan vi drog ner på området och spanade in Sonic Syndicate i typ fem minuter. "Men det här är ju inte dom!" Vidare till Liljan för shotrace, ouch. Sen såg vi Chris Cornell, det var tur att jag var så pass dyngad, annars hade jag nog inte uppskattat det så pass mycket, bäst var Black Hole Sun, You know my name och så den annars usla covern på Billie Jean, men den fick mig lite tårögd den här gången. Efter den konserten blev det turbofart till närmsta pissoar, tack vare allt drickande, och det resulterade givetvis i att jag tappade bort mitt sällskap, och eftersom man har Tele2 så funkar det inte att ringa under festival. Toppenservice. Blev mat, pasta och grejer, innan Johan, som kan ringa under festival, hittade mig och gjorde mig sällskap resten av kvällen. Tänkte se Faith no More, men de var rätt sega och tråkiga, så vi gick till Håkan istället. Han var grym, och vi hade rätt kul där vi stod, typ 300 meter från scenen. Tur att det finns storbildsskärm. Sen blev det efterfest och grejer..hade jävligt kul iaf. Har dock inte kunnat sova så värst mycket pga värmen...

Konsten att tagga till.

Har hamnat i ett udda tillstånd nu, har inte kunnat sova speciellt bra inatt beroende på att min hals börjat göra uppror mot mig. Samtidigt lider jag av stel nacke och allmän seghet, jag är på väg att bli sjuk. Men jag kan inte bli sjuk nu, inte idag. Det är ju festival liksom. Imorgon går det bra, då ska jag kurera mig, men ikväll är det ju fest som gäller. Övervinn segheten. Tagga till.

ööööööööö?

Det blir inte mäktigare än så här, Mötley fucking Crüe. På typ min egen bakgård liksom. Jag är fortfarande som i ett delirium (stavning på den?) efter konserten. Hamnade på en ganska okej plats också, typ 10-15 meter från scenen, i mitten. I like mucho. Volbeat var grymma de med, tyvärr så kom jag försent för att få en bra plats, så jag fick förlita mig till storbildsskärmarna där, så går det när man fastnar i öltältet, haha. Och imorgon är det dags för samma vända igen, yay.
Sen har Michael Jackson dött. No like. Han är liksom...Jacko.. :(

time.

Jorå, klockan är mycket, har precis kollat på film med Simon, Guds Stad blev det, och jag älskar verkligen min filmsmak. Iaf, festivalen verkar ha dragit igång på riktigt nu, typ. Var ner och checkade läget lite, kollade in Mimikry och lite så, det var okej. Jag är trött, därför blir det korta och osammanhängande meningar. Ska sova nu, imorgon blir det fest! puss.

telefonkö

O ja, fast ingen sån vanlig telefonkö där man sitter och håller luren mot örat och halvsover till pausmusik. Nä, jag skulle in på The Phone House och hämta ut min saknade lur som varit på lagning de senaste två veckorna. Och i kö fick jag stå, jävlar i mig. I nästan en timme stod jag och väntade på att det skulle bli min tur, usch vad mycket annat kul jag kunde gjort under den timmen. Men men, jag fick ut min telefon, och nu funkar den som den ska igen, så jag är nöjd. Har precis tryckt i mig lite mat, så nu ska jag ta mig ner och tvätta, och sen ska jag gå och handla, sen får vi se vad som händer ikväll..

planera.

Okej, i brist på annat att göra (fast det måste göras) så håller jag på och pusslar ihop mitt spelschema på Peace&Love. Typ såhär blir det;

Torsdag:

Mötley Crüe
Volbeat
Winnerbäck
The Kooks
Backyard Babies
Bullet

Fredag:

Mando Diao
Babyshambles
The Sounds
Sator
Winnerbäck
Opeth

Lördag:

Chris Cornell
Håkan Hellström/Faith no More (har inte bestämt mig för vilken av dem än)
Razorlight
Melody Club
Dia Psalma
Moneybrother
Sonic Syndicate
Sugarplum Fairy
SMK
Raised Fist

Lördagen känns som den dag med mest pressat schema på, och många artister samtidigt som man skulle kunna tänka sig att se. Speciellt krocken mellan Håkan och FnM, den är plågsam. Torsdagen är den med de två band jag helst av allt verkligen vill se (Mötley och Volbeat), medans fredagen känns som en mellandag. Mycket öl då. Yay.

festival.

Festivalen har kommit till stan lite smått, ska ner nu snart och hämta band och kolla in läget lite, nu jävlar är det kul att bo i den här stan! :)

ac/dc

Nyss hemkommen från Götet, där solen alltid skiner. Till och med när det ösregnar. Som tur är klarade vi oss utan regn under själva konserten, det var innan vi klev in som vi blev lite blöta. Bra att det finns träd. Hursomhelst, AC/DC då, mäktigt var det verkligen, fast jag har svårt att inte jämföra med Maiden på Ullevi, och då står de i lä, Australiensarna. Kanske det bara är jag som inte är tillräckligt engagerad eller kunnig, men det kändes inte lika pepp, inte lika brutalt. Sen visst, Angus Young är en grym gitarrist, och det märks verkligen vem som är den enda stjärnan i det där bandet när han drar av ett hyperultramegajättelångt (typ en kvart) gitarrsolo i den sista låten. Det var the shit att se. Sen har de ju allsångslåtarna, typ Thunderstruck eller Highway to Hell, som man inte kan få annat än gåshud av när 57000 vrålar ut sin kärlek.

midsommar

Blev en rätt trevlig kväll igår, trots att det inte var nåt planerat från början alls från min sida, avskyr när deft blir så, man vaknar på midsommarafton och inte har en blekaste aning om vad man ska göra. Men det löste sig ändå ju, jag hade skitkul igår, synd att det spårade ur för en del bara. Men men, sånt som hör midsommar till?
Imorgon far vi, jag och mina bröder. Göteborg väntar. Ullevi väntar. AC/DC. Yay. Är taggad till tusen, typ. Är iofs inte lika pepp som om det hade varit Maiden vi skulle på, men ändock, rockkonsert på Ullevi istheshit. Nu ska jag packa tror jag, sen sova lite,  eller iaf göra ett försök, har precis legat avdäckad i typ två timmar på soffan. Så går det..

2131

Blev en heldag hemma hos föräldrarna, det började med att jag skulle hämta minsta brorsan i Falun där han varit den senaste veckan, och eftersom jag inte har så mycket annat för mig om dagarna nuförtiden så gick väl det bra. Hängde där under eftermiddagen också, tog mig lite mat, kollade på lite film, morsan kom hem och klippte mig, yay för det, och så fick jag Peace&Love-smycket som jag funderat på att köpa själv, det var nice. Sen bjöds det på thaimat och lite öl, eftersom mamma och pappa firar 20-årig bröllopsdag idag (grattis). Sen fick jag skjuts hem och nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra av kvällen, är ganska trött eftersom jag inte kunde somna inatt heller, jobbigt med saker som stör en hela tiden, som gör att man inte kan slappna av riktigt.

mu?

Aj, träningsvärken är total. Och plågsam. Mina vader lider nåt så fruktsansvärt efter dagens löprunda, så går det om man inte varit ute på en vecka antar jag. Men det var skönt ute, gillar vädret idag. Nu ska jag hem och köpa lite billig öl av brorsan som varit i Tyskland. Me like.

onsdag.

Jahopp, sitter och gör mest ingenting, samlar energi för att ta mig ut och springa, får vänta iaf nån halvtimme till. Hade rätt kul igår kväll, först käk på Grill House (gott gott) med Johan, Josefin och Angelica. Sen tog vi oss ner på S1 och drack ett par öl, det var trevligt. Fast rätt kallt, visste att jag skulle ha tagit på mig en jacka, väderoptimisten.. Efter det begav vi oss hem till Johan där Josefin öppnade salong och trimmade mina ögonbryn, blev rätt snyggt, och det känns lite småskumt.
Kvällen slutade med lite kaffe på donken innan alla drog hem, gick och la mig vid halv tre, somnade inte förrän halv sex typ. Sug. Men så går det när tankarna snurrar runt i huvudet som 1000 getingar på speed. Jobbigt, och jag vet inte alls hur jag ska känna, tycka eller agera. Trodde det var över, var det inte så? Finns risk att folk kommer bli besvikna hur jag än gör, men sånt har jag ju tydligen blivit van vid..

0202

Kväll hemma hos Sara, med Pizza och Friends och en massa snack om allt från himmel och jord. Det var längesen och väldigt trevligt, tack för den. Nu har de släppt spelschemat också, en del krockar, typ Håkan Hellström och Faith no More (jag vet var jag kommer hamna tillslut ändå..suck). Sen en del jobbiga överlappningar, aja, det blir nog bra tillslut ändå tror jag. Nu ska jag sova, återbesök på gymmet imorgon. Gonatt.

måndag.

Mm, godmorgon. Eller har ju faktiskt varit uppe sen 10. Regnet har upphört, men det ser fortfarande ut som att det kan komma ett skyfall när som helst. Det verkar vara rätt kallt ute också. Kul när det inte ens är 10 grader mindre än en vecka innan midsommar. Och blåser gör det, men jag måste ta mig ut, ska träna idag. Snart. Nu. Gymmet. Dessutom måste jag handla mat, har kommit till stadiet då verkligen allt tar slut samtidigt, och det är en såndär pain in the ass-situation. Gillar inte.

tjuvlyssnat.

Pendeltåg mot Märsta, Stockholm

I ett bås sitter en tjej ~25 och lyssnar på musik och mimar med. Mitt emot sitter en jämnårig kille, som också lyssnar på musik. Han upptäcker plötsligt mimandet och tittar mer och mer koncentrerat på henne. Efter ett tag tar han upp sin MP3-spelare, trycker några gånger och håller sedan upp den framför tjejen. Hon tittar först väldigt skeptiskt på killen och MP3-spelaren, men efter att ha tittat noga på spelaren spärrar hon upp ögonen och tar ut öronsnäckorna ur öronen. 
Killen: Det är rätt, eller hur? 
Tjejen: Hur visste du det?! 
Killen: Jason Mraz är en av mina favoritartister och jag måste faktiskt säga att du är ganska söt när du mimar till din musik. De fortsätter att prata och innan de skiljs åt byter de nummer och bestämmer att de ska ta en fika någon dag.

Jag vet inte vad jag ska säga, BJ!

so? i'm bored.

1. Hur gammal är du om fem år? 26
2. Vem var den sista du träffade? Pappa.
3. Hur lång är du? 182 typ
4. Vilken var den senaste film du sett? Reservoir Dogs
5. Vem ringde du senast? måste kolla samtalslistan, pontus tydligen.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Jo, det var ett tag sen.." till mats.
7. Vad är dagens planer? Dagen är slut, men morgondagens planer är att träna. No excuses.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms oftast, men jag har en mild form av telefonfobi. 
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta, lyckligt också verkar det som.
10. När såg du senast din mamma? Igår. 
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? ett. gick upp då iaf.
13. Har du någon gång hittat en katt? Näpp.
14. Vilken är din favoritplats? Vet inte, när jag hittat den så säger jag till.
15. Vilken plats föredrar du minst? Busshållplatser är rätt tråkiga..
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Inte i Borlänge. Verkligen inte. 
17. Vad skrämde dig som barn? Minns inte, det var längesen jag var barn.
18. Vem fick dig att skratta senast? Tv'n när jag kollade på Friends idag.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? För att äga, nej. För att ha köpt själv när de var nya, ja.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar, skulle dock hellre vilja ha en stationär.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Kalsonger.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? 2
24. Har du någon gång spytt på fyllan? En plågsam natt..
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Hm, det är oftast för kallt för att gå barfota hemma, så tofflor.
26. Är du social? Relativt.
27. Vilken är din favoritglass? Eftersom det är sommar så säger jag vanilj med jordgubbar och grädde.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa. Långt och länge.
29. Tycker du om kinamat? Friterade räkor istheshit!
30. Tycker du om kaffe? U ja.
31. Vad dricker du till frukost? Juice, kaffe om jag orkar fixa.
32. Sover du på någon särskild sida? Ovansidan har visat sig enklast..
33. Kan du spela poker? Kan väl grunderna iaf.
34. Tycker du om att mysa? Det är najs.
35. Är du en beroendemänniska? Inte direkt.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? En av mina bästa vänner faktiskt.. 
37. Vill du ha barn? Ja, men inte nu.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och spanska. Tyskan har jag lyckats glömma bort. 
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Inget helst va?
42. Äger du dyra smycken? Nä.
43. Har du någon gång testat narkotika? Har hänt. (detta kommer mor och far läsa och förhöra mig om sen)
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Vatten
45. Vem är den roligaste människan du känner? Har många roliga vänner.
46. Välj ett ärr på din kropp? Blindtarmen.
47. Vad har du för ringsignal? Nåt random som fanns inlagt från början. Min mobil är på lagning.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Vet inte, fråga mamma.
49. Flirtar du mycket? Antaligen omedvetet.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma, en liten minifest.
51. Kan du byta olja på bilen? Skulle väl kunna prova, sen om det görs rätt eller inte var en annan sak..
52. Har du fått fortkörningsböter? Nä.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Läser Fever Pitch nu.
54. Läser du dagstidningen? På internet.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? Om det inte är jag som kör så visst.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Om jag lyssnar på radio så är det bandit.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Oj, minns inte.
59. När var du i kyrkan senast? I fredags, vi kikade in i Domkyrkan i Uppsala.
60. Vilka personer utmanar du? De som känner sig träffade, typ Frida.

rainland

Dag tre i regnlandet. Har varit ute i totalt 30 sekunder idag, för att gå ut med soporna. Och då tog jag ändå några extra sekunder för att få lite frisk luft i lungorna. Det är inte kul. Har varit värdelös med träningen, bara två riktiga pass och istället har det blivit soffliggande och kolla ut genom fönstret och se himlen vara konstant öppen. Regn, regn och sen lite mer regn. Hurra.

..

A little sign, one doesn't need much more than that.
I never left, I'm still here, and I miss you too..

the reader

Jag har läst ut min bok, shit, vad ska jag nu läsa? Är alltid så jobbigt att välja en ny bok, är inte som att man kan, liksom en film, se en tvåminuters-trailer och sedan tycka antingen "men den verkar bra, den tar vi" eller "nä usch, leta vidare". Visst okej, handligen står på baksidan, men det hjälper typ bara till att jag ska fatta om boken är ett drama eller en deckare eller en biografi. Det står ju inte direkt om saker som berättarstil eller liknande, sånt måste jag öppna boken för att ta reda på, och det tar oftast ett tag att komma in i allt. Det är det jobbiga med att välja böcker. Fast när man väl hittat nåt så fortsätter man oftast på det spåret, "mm, har läst nån av hans böcker tidigare, okej". Så är min bokhylla utformad när jag tänker efter. Alla Dan Browns böcker, Nästan alla Nick Hornbys böcker (varav tre jag plöjde igenom under en lite lugnare vecka i Valencia), det mesta som Niel Strauss har skrivit (The Game har jag läst iaf fyra gånger). Vad har jag mer? Räknas ordböcker? För det har jag några stycken av också. Och just det, haha, Ringen-trilogin, som jag aldrig kommer ta mig igenom för jag gillar inte berättarstilen och kan inte läsa boken. Föredrar filmerna där. Annars är det mest faktaböcker som står i min hylla, typ 1000 filmer du måste se innan du dör (har max sett 100 av filmerna i den boken, usch vad obildad jag är). Får låna hem ganska mycket böcker av pappa, men oftast är det böcker som inte funkar för mig, eller som jag inte ens orkar börja läsa. Vet inte varför, antar jag att jag i grunden inte är läsartypen, iaf inte av skönlitteratur. Föredrar tidsskrifter, typ Offside. Eller faktasidor, typ Wikipedia.

lördag.

En dag full av regn, vad gör man då? Åker hem till mamma och pappa och äter mat och umgås och bestämmer datum för flytt (scary). Sen sitter man hemma och kollar på lite Friends, spelar lite Guitar Hero, orkar inte gå ut och festa, äter lite mat, fixar lite med iPoden så att jag kan ha musik, kollar på lite mer Friends, hänger lite på wikipedia, funderar över saker. Typ. Jag antar att mitt liv måste se rätt tråkigt ut från utsidan, men I'm still alive, nästa helg börjar Summer 09 på riktigt. Midsommarfirande följt av AC/DC på Ullevi och PEACE&LOVE! Sen är det snart slut, sen har jag bara några veckor kvar innan jag flyttar. Oj.

bara en massa regn, vafan?

Oj, har inte bloggat på ett tag nu. Åkte ner till Uppsala igår, vi var på bio och gick runt lite på stan. Det var något varmare än sist, och något ljusare. Fick se lite sol när jag kom ner iaf, och filmen (Terminator Salvation) var okej. Sen skulle vi till och kolla på Snatch, men min vana trogen däckade jag i fotöljen typ tio gånger under filmen och då fick det vara nog. Vi gick och la oss och gick väl upp runt halv elva. Sökte oss ner på stan för att hitta lite frukost, och det hittade vi på ett tokmysigt café nånstans vid en park. Det var typ en som en jättestor veranda med en massa stora träd runtom, skitmysigt, och det blev inte sämre av att servitrisen var smokin' hot. Sen gick vi och kollade runt lite i kyrkan, såg Jesus som typ heilade, och lite kända människors gravar. "Finns det inga kända personer begravda här?" "Jo, men bara en massa kungligheter, helgon och vetenskapsmän" "Ok"
Sen började det regna, och jag min dumbfuck hade givetvis inte tagit med sig jackan, så vi försökte hålla oss under tak, eller träd. Läskiga träd som ynglat av sig groteskt mycket. Jag trodde att några av dem skulle äta upp mig ett tag där. Iaf, regnet vägrade sluta så vi orkade inget mer sightseeingande (bra ord..) jag tog tåget hem och sa farväl till Uppsala för den här gången. När jag kom hem efter att ha sovit på tåget en bra stund tänkte jag bege mig till gymmet, men de hade tydligen redan stängt och regnet gjorde mig bara mer deprimerad, så jag skippade typ träningen för dagen, blev några armhävningar och situps mer än vanligt bara. Får la bli nåt mer seriöst imorgon istället, man hoppas ju iaf på att det ska sluta regna arghjagblirgalen. Sen ikväll har jag hängt med Simon, vi var ner på donken en sväng och drack lite kaffe, sen åkte vi tillbaka hem till mig och kollade på Reservoir Dogs, som jag tycker ommer och mer för varje gång jag ser den. Nu funderar jag på att käka nåt lätt och kolla på lite Vänner innan det är dags att knoppa.

kväll.

Man blir bara så matt. Dagens löprunda gick åt helvete, tack vare ett par öl för mycket igår, det funkar ju inte alls, så mindre dricka och mer träna. Imorgon blir det en tur till Uppsala för att hälsa på killen som inte vill bli omnämnd i bloggen. Vi ska gå på lite bio och umgås lite, det var ett tag sen nu igen.
Sverige lyckades vinna mot Malta, det var skönt att se, chansen finns fortfarade, det är inte alls omöjligt att ta sig till VM.

ibland blir man bara stum..

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5333767.ab

delivery

Men shit, när man väl tror att de inte kan trycka in fler bra band på Peace&Love så släpper de både Babyshambles och Melody Club. Det spårar ur, hur ska man ha tid med att dricka öl? Och detta var tydligen den första av tio (10!) överrsakningar som väntar. Vad kan de släppa mer liksom? Hela galet. Verkar som att det blir en grymt stor festival iår, kanske till och med större än Sweden Rock besökarmässigt, och det vore ju galet coolt att ha Sveriges största festival fem minuter från lägenheten :)

jää.

Blev en riktigt trevlig fika med hela det gamla gänget, vi satt väl i närmare tre timmar på Almas och snackade om livet och alla världens problem. typ. Sen blev det en löprunda, kändes riktigt bra i benen efter en halvlökig helg. Nu är det dags att sätta igång på riktigt. För nu har jag tid. Yay.
Ett annat yay, nästan lika stort, är att skatteåterbäringen kom idag, 4300 kronor rätt ner i ogs ficka. Me like mucho. Nu kan vi se till att fixa biljetterna till Hultsfred. För dit ska vi. Ska bli så galet kul!!
Ikväll blir det chill, kollar på Hell's Kitchen, och känner mig själv jättenöjd med maten jag lagade ikväll, Spaghetti med köttfärssås, med en liten twist av paprika och vitt vin. Fan vad snobbigt det låter, vin i mat, haha. Fast det blev väldigt gott, och nu har jag typ två-tre portioner över för att jag alltid lagar groteskt mycket.

wild side.

Dag två som arbetslös, men det känns fortfarande bara som att jag har några lediga dagar och att jag ska in och jobba 10-19 imorgon eller nåt. Hängde hemma hos Larry igår kväll, med han, Pontus och Simon. Vi kollade på Good Will Hunting, som jag inte sett på flera år, och fasen vad bra den var, mycket bättre än jag minns den. Sen satt vi och snackade om allt möjligt, åkte väl hem runt halv tre, var hungrig, så jag ställde mig och gjorde lite pannkakor mitt i natten. Skönt att bara slippa allt vad tider heter. Så jag käkade pannkakor och kollade på en ny Vänner-dvd klockan tre på natten. Det var trevligt. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv tre så jag kan gå ner på stan och fika med gänget som man aldrig ser längre. Det har jag saknat. :)

mhmm!

Hm, har spenderat hela min vakna tid på Kupolen idag, först en liten fika med Nyberg på Waynes. Smaksatt latte istheshit, även om den kostar närmare 40 kronor :o Sen lämnade jag in min telefon som börjat jävlas med mig igen, nu kan jag inte skicka sms med luren, vilket är galet irriterande. Så jag var upp på The Phone House, och de la in en uppdatering på telefonen som jag tydligen redan hade. Vilket såklart inte hjälpte. "Men det brukar kunna funka ändå". Inte på min telefon iaf. Så det slutade med att de skickade in den till verkstan, 2-4 veckor ska jag få vänta, och ingen lånetelefon hade de heller, så jag får helt enkelt ta och damma av min gamla W800 som känns som en tegelsten i jämförelse. Fast med den kan jag ju iaf skicka sms.. Håller på att rensa den från massa gammalt skräp som ligger kvar så att den iaf kan fungera någotsånär okej. Tur att jag bara har några månader kvar på abonnemanget, vill ha en ny lur nu, har bara varit en massa problem med denna.

slut?

Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig. Alla har under tre, fyra veckors tid frågat mig; "Hur känns det?" och jag har hela tiden svarat; "bra", för det har det gjort.  Och det gör det fortfarande. Det känns fortfarande helt rätt att lämna just nu. Även om jag precis insåg vad det var jag precis blev. Titel: Arbetslös. Smaka på den. Känns lite medelålders att säga att man är arbetslös, men jag ska ju faktiskt börja plugga såatteh..
Nu har jag en hel sommar där jag kan göra precis vad jag vill, ingen som kommer kunna kräva att jag ska göra si eller så, och framför allt inget jobb att gå till de dagar då solen skiner som mest, eller de kvällar då precis hela Dalarna ska ut och festa samtidigt. Nu slipper jag allt sånt. Wee.
Fast. Jag kommer sakna väldigt många donkenmänniskor. Jag kommer sakna alla donkenmänniskor. På ett eller annat sätt. Nu kommer man till en sån punkt i livet där man tappar kontakt med alldeles för många personer samtidigt, och det känns ju givetvis inte speciellt bra, men jag vet att jag inte kommer släppa taget om de som står mig nära. Givetvis inte.
Nu till nåt helt annat, jag har varit väldigt vuxen idag och röstat till europaparlamentet. Verkar som att piraterna kom in, kul för dem, men jag la min röst på nåt annat... De kommer ju sluta som Junilistan iaf tror jag, de åker ur nu och kommer aldrig nånsin ha en chans att komma in i riksdagen.

men nej, nej nej.

Nej. Jag orkar inte. Jag orkar bara inte. I natt var en av de värsta nätterna jag haft på McDonalds under mina två år där. Studenten. Fulla studenter. Många fulla studenter. Sjukanmälningar och mindre bra planering. Storslagsmål och krossade bilrutor ute på parkeringen. Jag orkar inte. Jag vill och måste sova nu. Helst till på måndag morgon, är det okej? Så jag slipper gå till jobbet mer. Hade en trevlig dag iaf, fika med ägg och Johan "Ska vi inte ta en kaffe?" Tjena, vi blev kvar i över två timmar. Längesen jag hade en långfika, det var nice :) 
Nu är det gonatt. På riktigt.

fredag.

Jag har aldrig brytt mig speciellt mycket om tennis, tycker att det ser ganska tråkigt ut att bara slå en boll fram och tillbaka i tre timmar. MEN, jag tycker det är ascoolt att Robin Söderling är i final i Paris, så, då var det sagt. Det andra jag ville säga var grattis till alla studenter, synd bara att det var så jävla kallt idag, jag frös iaf arslet av mig. Sen vill jag säga att jag är jättejättetrött och ska alldeles strax iväg och jobba stängning. Behöver jag säga att jag inte vill?

panama.

Man skulle kunna tro att jag är helt dum i huvudet. Det kan vara så att en del personer tillochmed tycker att jag är det. För egentligen, hur normalt kan det vara att ta sig ut och springa typ en mil i sjugradig värme och spöregn? Okej, lite störd är man nog, det hade varit skönare att sitta inne och slöa framför tv'n. Men det hade inte kännts bättre nu, för det är ju alltid känslan efteråt man vill åt. Det är min lilla drog. Tog en annan vända idag, sprang på ställen där jag inte varit på många, många år. Upplevde en del minnen, vissa bra, vissa mindre bra. Makes you think..

use somebody.

Onsdag, fyra jobbdagar kvar nu. Och ikväll blir antagligen en av de värre, studentfest på stan, vilket innebär nåt i stil med hur det var för två veckor sen, när man typ blev hotad till livet för att vi stängde vid två. Så man är väl sådär lagom taggad, blir ingen träning idag iaf, tar en vilodag idag. Hinner ändå inte med det, gick precis upp, och snart kommer nån snubbe och ska kolla på lägenheten. Hoppas jag. Folk har ju varit lite sådär med att dyka upp när vi bestämt tid. Hm, kan det inte bli nästa vecka nu? 

I wish I was there now, 
But the old man told me 
"Son, you need to endure,
Just a little bit more."

haha

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5291465.ab

Så detta händer inte där jag bor för att...?

trött

Jag är trött. Vi har efter stängningen varit hemma hos Johan och spelat spel. Jag ägde alla i Trivial Pursuit innan jag däckade till Twilight. Har väl sovit en kvart eller nåt så jag känner att det dags att sova lite mer nu. Känner också att det här var ett väldigt tråkigt och segt inlägg, men det får det vara när klockan är kvart över sex på morgonen. puss.

darkest age.

En vecka kvar nu. En jobbig pain in the ass-vecka med sex nätter. Fast det kommer nog flyta på rätt okej ändå, att bara känna dagarna räknas ner i ett stadigt tempo, fast för min del fick det gärna vara över ikväll. Får väl vänta en vecka till då. Och jag stänger på studenten. skit. Och på lördag när det är falukalaset. skit där med. Och så missar jag vm-kvalmatchen mellan Sverige och Danmark för att jag stänger, fan vilken taskig planering. Nu blev jag på lite småbittert humör, bäst jag går och lägger mig. Som sagt, det fick gärna vara över nu..

RSS 2.0