vamos!

Jag går och lägger mig nu eftersom jag ska upp fem imorgon bitti. Granada väntar!

söndag.

Helt otroligt, jag har för första gången på över fyra månader varit ute och sprungit. Halt och segt var det, och jag väntar en galen träningsvärk. Men attans vad skönt det var. Operation gå ner i vikt har börjat. Nu laddar vi inför United-Pool som börjar strax!

lördag

Har hamnat i Uppsala igen, här ser det ut som vanligt. Lite tomt dock. FA-cupen på tv gör min dag. Nu är vi Live från Scunthorpe som lirar mot Everton. På tisdag åker jag till Granada, men nu ska jag börja med att packa upp mina väskor.

hej, 2011.

Trevligt med ett nytt år, eller hur? Mitt nya år har börjat jättesegt, jag blev utslagen strax före tolvslaget med feber och massig förkylning. Lyckades dock överleva så pass länge att jag kunde se fyrverkerierna som lyste upp den mörka sjön. Först nu, fyra (väl?) dagar senare har jag börjat känna mig okej igen. Visst, jag nyser fortfarande och har ont i halsen och i huvudet, men nu börjar vi med 2011. Eller 11111011011 som man skulle säga i binära tal. (Och ja, jag räknade ut det själv. Sådeså. En av sakerna jag lärt mig när jag varit ledig.) 2011 kommer bli awesome, säger det redan nu, så kommer det inte komma som en överraskning för er som inte räknat med det. 2010 var inte fullt så awesome som det borde ha varit. Tyvärr. Men det styr vi upp nu och ser till att 2011 blir det bästa året sen typ 2008?

RSS 2.0