sömnproblem?

Haha, ja troligtvis så har jag det nu då..har sovit fyra timmar så här långt inatt och nu är jag pigg som en lärka. Kul kul, mer tid över på dygnet då antar jag, fast jag lär väl bli sådär plågsamt trött sen i eftermiddag om jag inte kan somna om snart.

Så vad ska man blogga om då? Vad bloggar alla andra om? mode? resor? hm, jag kommer inte direkt specialisera mig på nånting tror jag, det blir nog mest lösa fragment av mina eventuella tankegångar om mitt liv. I klartext betyder det för närvarande att jag kommer skriva om jobbet, som råkar vara det som tar upp mest tid just nu och det faktum att jag ska bestämma mig för skola till hösten. Och det sista kan jag lova är sjuuukt svårt när man inte har nånting som känns helt rätt, nånting man verkligen vill göra. Eller iaf nånting man tror kommer funka.. Aja, det lutar fortfarande mest åt Uppsalahållet iaf, Språkvetar- eller översättarprogrammet. Fast jag har kollat runt på en del lärarutbildningar också, då lär man ju nästan vara garanterad jobb iaf, speciellt om man väljer spanska, som jag isåfall lär göra. Sen finns det en del liknande språkutbildningar runt om i landet, fast ingen som jag har hittat så här långt iaf som känns som "min" utbildning.
Annars, om det nu inte blir högskola så hoppar jag på en KY-utbildning till typ lokförare eller liknande, ett år senare står man där med en ingångslön på 25000 typ, inte så illa pinkat då va?
Hursomhelst så har jag beställt kataloger från typ varje högskola/universitet i hela landet så man kan få lite mer överblick på grejerna. Det blir nog bra tillslut.

Något jag i alla fall har bestämt mig för är att jag tänker flytta från den här deprimerade hålan till hemstad, Borlänge. Varje gång jag är ute och går så blir jag bara så frustrerad (fast det kanske är vintern som hjälper till en del) för att stan bara känns så tom på liv. Det finns en vecka på hela året som jag är stolt och nöjd över den här staden, och det är under Peace&Love, då vaknar Borlänge, men under årets resterande 51 veckor så är den en stor jobbig varböld. typ.

Men så, var nånstans vill jag bo då?  Tja, egentligen vill jag ju inte bo i Sverige överhuvudtaget, mest beroende på klimatet och bristen på ljus under halva året. Skulle absolut kunna tänka mig att bosätta mig i Spanien nånstans. (ja, jag älskar det landet) Typ Sevilla, Barcelona eller liknande. (Inte Valencia, där har jag bott och fick inte direkt mersmak)

Hm, slutbloggat för nu tror jag, ska göra ett till försök att sova.

Kommentarer
Postat av: Frida

these are the options för var du ska bo:



- växjö (regnhåla men bra utbildning ;)

- barcelona (jag tänkte bo där nångång)

- sevilla (jag tänkte definitivt bo där också nångång)

2009-01-29 @ 09:16:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0