lycka är...

...när man får sin deklaration hem i brevlådan, öppnar det och ser att man ska få 4500 kronor tillbaka! :D Yay. Made my day.

en helg.

Argh, min trevliga vara bakis hela långa söndagen och sova jättelänge-plan gick i stöpet rätt kraftigt i morse. Däckade på min egen soffa runt fyra (vintertid) kanske? Var helt slut efter ett par, tre öl för mycket. Live and learn.
Vaknade strax före nio (vintertid igen då) av ett sms från pappa, som ville att jag skulle komma förbi på lite mat senare. Och det var helt okej, hemmalagad mat är alltid välkommet på söndagar när man verkligen inte har nån som helst ork att ställa sig vid spisen.
Aja, tog mig väl till sängen och tänkte sova ett antal timmar till, då ringer chefen och undrar vad fan jag gjort av nyckeln till gallret som är mellan restaurangen och kupolen. Fan. I byxfickan. Så det var bara att dra på sig lite kläder och masa sig iväg till jobbet, vinglade fram på gatorna med en redig huvudvärk. Inte okej. Sen kommer man hem runt elva (sommartid nu) och bara vill däcka och vakna 24 timmar senare, men jag skulle ju äta hemma, så det var bara att gå upp två timmar senare. Så jag har varit rätt trött hela dagen, men de där två extra timmarna gjorde en del mot min huvudvärlk iaf, yay.
Så mat hemma och sen hem till syrran och åt lite tårta och drack en del kaffe, var rätt välbehövligt det med. Kul att träffa lille Vilgot, han är bra söt lillkillen, snart fyra månader nu. Fast han tvärvägrade att sitta i mitt knä, kul att man är populär, haha :)
Sen var jag förbi jobbet en sväng och umgicks och åt lite med Johan och Maria, och nu sitter jag hemma och borde verkligen plocka undan alla flaskor och burkar sen igår, men soffan känns sjukt lockande just nu.



uppdaterat.

förresten var det bara två dar sen..
sitter här och äter microvärmd pasta, precis hemkommen från jobbet, jag har inte städat, men det kommer jag inte hinna. jag har inte diskat. det kommer jag antagligen att hinna med om jag ökar. ska tydligen ha fest ikväll, så nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag bli full snart. puss.

krävande..

Sara säger: 
 uppdatera din blogg innan sandra blir arg
 haha
OG säger:
 suck, jag har ju fortfarande inget bra att skriva
Sara säger:
 skriv om mig ;)
 hahaha
 nej skriv om mig och sandra ;)
 och veronika som är här. 
 ;)
OG säger:
 hm
Sara säger:
 DO IT
OG säger:
 men jaaa jag skaaaa
Sara säger:
 hahhaha
 :D
 vi ska skriva om dig med  
OG säger:
 you better..
Sara säger:
 hahaha absolut!  

Bara för att mina vänner är såna som kräver att jag ska skriva om den på bloggen...och man är väl inte sämre än att man ställer upp.

waffel.

25:e mars. Våffeldagen. Synd bara att jag inte äger något våffeljärn, så det blev inga våfflor för mig idag. Hade varit gott, men jag fick klara mig utan.
Jag tror att jag utvecklat någon form av fantomsmärtor i handen, tummen värker som sjutton men jag har ingen aning om vad jag kan ha gjort, och jag har bara haft det i ett par, tre timmar. whine. Ledig imorgon, ska sova ut iaf, har inte sovit många timmar de senaste nätterna, mest pga. att jag alltid går och lägger mig så pass sent som jag gör, efter ett när man ska upp fem liksom? Klart man blir trött.

När det bästa som finns på tv är Tila Tequila, är det mycket illa då?

tengo fuckin' frío, mate

Har varit på bio med Johan ikväll, vi såg Män som hatar kvinnor, en film som man kände sig tvungen att se efter att ha sträckläst alla tre böckerna i serien för ett par år sen. Filmen var bra, men den kändes tyvärr lite för mycket som en sammanfattning av boken, och de tog bort en del väsentliga delar och hela karaktärer från boken. Ändå var det som att den var precis så lång som den behövde vara, hade den varit en halvtimme längre hade det bara blivit långtråkigt. Iaf, en klart sevärd film som alla som gillar bra deckarhistorier måste se.
Sen råkade det bli ett par öl på skrubben, vi var nog värda det. Eller vi är ju alltid värda öl, haha. Det var mysigt. Sen skulle man till att gå hem i kylan, och svor gjorde man, över våren som vägrade komma hit, minus 9 grader liksom. Suck. Så jag turbogick hem från stan på mindre än fem minuter, och nu sitter jag här lite smålullig och ska jobba 9-18 imorgon. Det blir lyckat, pusshej.

utmaning.

Blev utmanad av ägget, bra det, för jag har tid att döda.

Regler:

Kopiera detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga och du får inte hitta på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger, eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på namnfrågan). Lycka till!"


1. Vad heter du? Oscar

2. Ett ord på fyra bokstäver: Orre

3. Flicknamn: Ofelia

4. Pojknamn: Olof

5. Yrke: Ornitolog

6. Färg: Orange

7. Klädesplagg: Overall

8. Mat: Oxfilé

9. Sak i badrummet:  Otvättade handdukar (ja men det tog mig en halvtimme att komma på detta liksom)

10. Plats/stad: Oxford

11. En orsak att vara sen: Oturen att missa bussen

12. Något man skriker: Orka!

13. Film: Ondskan

14. Något man dricker: Ouzo

15. Band: Oasis

16. Djur: Orm

17. Gatunamn: Odengatan

18. Bil: Opel

19. Sång: Ochrasy - Mando Diao

 

Jag utmanar Frida, Sara N och Sandra, gl hf.


P&L

Min älskade favoritfestival släppte en ny artist idag. Och det blev nånting jag verkligen kommer se fram emot. Inte.

Ulf Lundell liksom, hur kul kan det vara?

Funderar lite på alla band som kommer till festivalen, vilka är det jag känner att jag verkligen har som måsten att se i år, Kan väl räkna upp ett par på rak arm nu liksom; Mötley, Volbeat och Hellström typ. Men jag tänkte gå igenom listan av släppta band/artister och kolla vilka jag vill se, det kanske är fler än vad jag tror..


Backyard Babies - kan lätt tänka mig att se dem, bra rock. fast inget måste direkt...
Chris Cornell [US] - vill se, ska mycket till om jag ska missa detta.
Dia Psalma - det är alltid kul att se dia psalma ju :)
Håkan Hellström - har sett, vill se, kommer se. utan tvekan. om han inte lirar samtidigt som mötley eller volbeat typ.
Lars Winnerbäck - en av tre spelningar lär man väl kunna se iaf?
Mötley Crüe [US] - fick jag välja en spelning på P&L i år så är det denna. Får inte missas!
Volbeat [DK] - japp, och väldigt långt fram..

7 stycken, sen är det väl ett 20-tal till som man kan tänka sig att slinka in på i brist på annat att göra, men ett par till goa fina band vill jag nog ha. Var är Mando exempelvis? Tar gärna in Takida också. Eller om man får drömma lite, typ Foo Fighters eller Green Day...



pero, qué pasó?

Så, våren som jag trodde var på väg var väl bara ett litet skämt igen då, för nu så har det snöat hela dagen och det är ksllt och trökigt och bara allmänt sugväder. Fattas bara att det blir mörkare och mörkare, sommaren tittade förbi och sa hej, vad inte kul att ses, provar igen nästa år. Och Johan var så klockren idag när han skrev dagens datum som 23/9...var väl bra typiskt det. Nej jag är inte bitter. För ett år sen i Spanien var det runt 25 grader den här tiden, har för mig att det var den här veckan vi gjorde vår roadtrip till Andalucía, saknar den tiden, verkligen. Livet var rätt bekymmerslöst just då, bara vi fyra och en hyrbil i ett främmande land. Vill tillbaka. Vem hänger på till Spanien i sommar?

Jag dampade loss på min telefon idag, den har varit jobbig mot mig tidigare men nu fick jag nog när den hängde sig konstant mitt i ett telefonsamtal. Så jag gick till The Phone House och bad dem fixa, killen som hjälpte mig när jag beskrev problemet sa bara: "har du en ericsson?" och nickade typ "jo, den där luren är ett riktigt problembarn" när jag visade min W890i. Men han sa att det som krävdes var en enkel uppdatering som han fixade på 20 minuter, så jag får väl hoppas att det blir bättre nu. Men jag blir lack på att telefonen inte fungerar som den ska från början, man väntar sig ju att den inte ska lida av såna grova problem ändå. Se till att testa den en gång till innan ni släpper ut den på marknaden liksom. Nästa telefon blir troligvis inte en SonyEricsson och nästan garanterat inte med Tele2-abonnemang. Har haft tele2/comviq sen jag skaffade mobil för första gången för sju år sen, och jag har inte lidit av det fram tills typ nu, de vill inte täcka in min lägenhet i deras nät, känns lite jobbigt :(

Nu ska jag nog ta och göra mig lite mat, har lätta cravings efter hamburgare, mina egna då. Med friscobröd, originaldressing, rostad och rå lök, johnnys senap, ketchup och en massa ost. Yummy. Fast jag har redan käkat burgare idag, när jag tänker efter så har jag nästan inte käkat annat än burgare, förutom gröten till frukost då. Och inget att värma har jag heller...mackor?

inget.

Hm, så då var helgen över. och den har väl inte varit direkt som andra helger... Orkar fortfarande inte berätta om vad som hänt, men jag kan väl inte direkt påstå att jag mår så värst bra över det.
Har iaf lyckats söka skola till hösten då. Och valen ser ut såhär;
  1. Språkvetarprogrammet i Uppsala
  2. Spanska i Uppsala
  3. Programmet för språk, kultur och kommunikation, Spanska i Växjö (nu blir frida glad)
  4. Språkprogram - engelska i Halmstad
Så är det, jag är nöjd med detta, nu återstår bara att hitta boende, och det kan vara rätt svårt det med.

lördagkväll

Åååh, den här dagen har bara varit så extremt jobbig, bakfylla blandat med ångest och 1000 tankar som snurrar runt i huvudet i 200 km/h. Trökdag. Därför var det lite skönt att hänga hos Linnéa på förfest och chilla och snacka av sig lite över ett par öl, jag kände verkligen att jag behövde det, och ingen utgång. Inte på det humöret. Inte nu.
Jag vet inte vad som finns att säga om gårdagen heller, mer än att det var en kul kväll, sen att det spårade ur mer för vissa var väl bara nåt man kunde räkna med. Jag var iaf duktig och höll mig på rätt sida fyllegränsen. Allt annat som hänt, det som gör att jag går runt och funderar och funderar vet jag inte hur jag ska tackla nu. Allt känns bara så grymt konstigt, en känsla som jag aldrig haft tidigare, och som jag inte kan sätta namn på heller, just nu är det bara jobbigt, men jag hoppas att allt löser sig och att jag kan börja känna mig vettig igen.
Synd att typ ingen förstår vad jag menar med detta, men det är inget jag vill skeppa ut i bloggen bara sådär. Det är ju knappt så att jag själv förstår vad jag menar, och det hjälper inte direkt heller.

viernes

Aaah, nu är det fredag och OG har tre dagars ledigt i helgen, har väl haft det sämre om man säger så, haha :)
Gick upp för en timme sen pga tvättid och nu sitter jag har och väntar på att jag ska kunna ha några rena kläder till festen ikväll, som ska bli kul det med. Kombinerad inflyttnings/födelsedagsfest hos Jonny. Är fett taggad.

Igår efter jobbet tänkte vi då kolla på film, Jag, Sara, Johan och Jonna, fast Jonna kunde tyvärr inte vara med, så då var det bara tre kvar av oss som kollade på American History X, lika bra och stark som när jag såg den i skolan på engelskan första gången nån gång i högstadiet (var det väl?) Höll oss väl kvar till strax före två, då jag och Johan lämnade tillställningen och gick till donken för lite nattkäk. Lyckades göra en saftig vurpa på en fatal isfläck på vägen, så nu har jag lite ont i höft och handled. Måste ha sett lite kul ut, som tur var så är man ju smdig som en ninja och flög upp fortare än jag åkte ner. Kom väl hem runt tre imorse, så jag är väl egentligen inte sådär jättepigg nu då.

Ooooh, nu är mina kläder klara, yay :)

primavera.

Jag läser på text-tv att påven varit på besök i Afrika och snackat lite om Aids och så, och geniet med den lustiga hatten säger då att kondomer inte stoppar spridandet av sjukdomen, utan tillochmed förvärrar problemet. Synd att en människa med såna felvridna åsikter ska få vara den som hundratals miljoner människor lyssnar på när de har en dålig dag. Katolicism är fubar, och om påven fortsätter såhär så kommer hela afrika snart dö ut, tyvärr..

Nåt roligare då? När jag gick upp idag såg jag att solen lyste på det där underbart sköna sättet som den inte har gjort sen i somras, så jag var bara tvungen att gå ut och gå och känna att våren äntligen är på väg. Den är inte riktigt här ännu, men om några veckor så. Mycket trevligt. 

konsten i att inte uppdatera sin blogg.

Det är inte så att det inte har hänt så jättemycket under helgen som gjort att jag inte har bloggat, jag har bara inte hittat tiden till det, och framför allt inte kreativiteten. Men jag tror den här här nu, så detta får bli ett långt och jobbigt inlägg.

Efter jobbet i fredags skulle vi dricka lite vin och ha det lite småmysigt, Jag, Josefin och Johan. Det slutade med att vi gick ner på skrubben och tog ett par, tre drinkar för att sedan röra oss vidare till Flamman och ta ett par, tre öl till. Fast vi dumpade av Johan som skulle öppna och bytte ut honom mot Jonna&Sara. Haha, man var knappast klädd för krogen med feta vinterkängor och allmän vardagsklädsel. Lite off kände man sig, fast, then again så gör man ju alltid det på krogen i Blge. det funkade iofs ändå med det sällskapet :)
Dagen efter funkade däremot inte så jättebra, 10-19, bakis som en gris försökte jag göra nåt vettigt av Dt:2an. Men det gick inte så jättebra för att uttrycka det milt....ingenting funkade alls typ, och mitt humör, som då inte direkt var på topp från början, sjönk en aning, Fast efter rasten var det chill, fick gå hem en timme tidigare, gick hem och sov på soffan tills klockan var ett på natten. Ingen utgång eller film eller melodifestival där inte, bara ett rent och skärt avdäckande.
Så igår var det helt okej att jobba, då var jag ju utvilad, fick stå i köket på beställningen och leka chef tillsammans med Henke, det var skönt, var en lugn dag i allmänhet och jag fick sluta en timme tidigare då med, yay. Sen tyckte jag och Johan att vi var värda ett par öl, så vi drog hem till honom och knäppte ett par kalla och kollade på Wipeout på femman, klockrent program ju, fitthambo! :o
Sen ringde Jonny vid nio och tyckte att vi skulle vara med och lira lite poker, och det var vi ju på att göra, så vi gick dit tillsammans med ett gäng till från donken och lirade tills klockan var typ halv tre på morgonen, jag lyckades givetvis åka ur först och gå back 300 spänn, fast det var kul ändå ju. Sen hände det lite saker som jag egentligen inte vill berätta här, de som vet vad det handlar om vet vad det handlar om, ett tips, om du läser detta; Om du fortsätter skjuta dig i foten så kommer det gå åt helvete, gör inte det. Jag vill att det ska gå bra, tro inget annat, men du hjälper inte till när du håller på så här. På riktigt.
Sov på Johans soffa, som i motsats till vad alla säger är mycket skön att sova på, man måste bara veta hur man ska lägga upp kuddarna, haha ;) Så idag har jag jobbat 16-01, det var intressant, en kaffemaskin började brinna och ett par säkringar gick så vi var utan ström i Dt:n i en kvart, sköj...
Nu väntar en skön vecka, jobbar onsdag och torsdag men ledig resten, ska bli så underbart efter att ha jobbat 8 av de 7 senaste dagarna, eller hur det nu var...

comida

Okej, nu är jag nöjd med mig själv. På riktigt. Jag har lagat mat. Två gånger på en och samma dag. Är så nöjd med mig själv, och det bästa är ju att det faktiskt gick att äta också, det kanske inte blev en såndär jättekulinarisk upplevelse men det var mat och jag belv mätt iaf, goodie :)
Mañana är det jobbadags igen, 9-18, och efter det ska jag nog ta en sväng till gymmet..trodde jag, men de stänger 19, fasen. Då får det bli nåt annat, typ en löprunda eller lite hemmaträning.
Nu ska jag sova, tjo!

united

Ja, vad ska man säga? Enligt uppgift spelade de inte ens på topp ikväll, men slår ändå Inter med 2-0, helt sjukt hur bra det där laget är just nu, och nu vågar man nästan hoppas på en kvintupel eller hur många titlar det nu är de har chans på..Känns bra :)

Nåt som känns mindre bra är att jag har tvättid imorgon men att jag inte minns vilken tid det var, är ganska säker på att det inte var på morgonen iaf, för isåfall hade jag blivit ilsk.. är troligen vid tolv, som är alldeles för tidigt det med. Men men, får väl kämpa mig upp då då.

Ledig imorgon är jag iaf, har ju haft tre nätter på rad nu så det är jag värd. ;P

atjo

För jag har biljetter till Metallica! Haha, jag är så nöjd! :)
Nåt jag är mindre nöjd över är att jobba natt, det är bara så tråkigt..och så sabbar man dygnsrytmen helt. Kommer sova till typ 2-3 imorgon eftermiddag och sen kolla på tv/film tills det är dags att gå till jobbet, så meningslöst..

Bild på håret kommer när jag orkar få tummen ur, vilket inte lär ske de närmsta dagarna iaf.

pusshej.

eh?

Jag nämnde inte att jag råkade bli svarthårig i helgen va..?

...

Life it seems, will fade away
Drifting further every day
Getting lost within myself
Nothing matters no one else
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free

Things not what they used to be
Missing one inside of me
Deathly lost, this Can t be real
Cannot stand this hell I feel
Emptiness is filling me
To the point of agony
Growing darkness taking dawn
I was me, but now he 's gone

No one but me can save myself, but it's too late
Now, I can't think, think why I should even try
Yesterday seems as though it never existed
Death Greets me warm, now I will just say goodbye 

yay, eller?

Vet inte riktigt var jag ska börja nu, Metallica ställde in sin Globen-konsert och jag tycker det är för jävligt, även fast jag inte var där, men jag lider verkligen med alla som var där. Har inte varit med om nåt liknande själv, men jag kan tänka mig hur jag skulle reagerat om jag varit där. Inför såna stora konserter laddar man (iaf jag) upp i flera månader innan, lyssnar mer och mer på det bandet och får bilder om hur grymt bra det kommer bli, och så när kvällen väl är där så ska de ställa in. Jag hade blivit så sjukt ledsen, typ som att man blivit dumpad..eller nåt.
Aja, JAG ska iallafall se Metallica i sommar, på Sonisphere, och det ska bli bäst!

Helgen i övrigt då? Dop igår av min systerson, det var vackert, de spelade Utan dina andetag av Kent och jag blev lite rörd. Stolt morbror :)
Efter det så var jag hem till mamma och pappa och åt lite god mat och så, innan det var dags för lite lördagsfestande. Vi var ett gäng hemma hos Jonna och Robbie, spelade lite Guitar Hero, sjöng lite Singstar, snackade lite skit och drack lite alkohol, vissa mer än andra då..
Slutade kvällen ungefär samtidigt som det förra inlägget skrevs och vaknade på soffan runt halv tolv då folk började röra på sig, sen drog vi till Forssa och käkade välbehövlig Pizza innan vi hyrde en film (What happens in Vegas) som vi kollade på. Eller ja, alla andra kollade på den, jag hade tydligen inte sovit tillräckligt under natten och sov igenom hela filmen. Hoppas jag inte snarkade eller nåt bara, folk har ju en tendens att både prata och stöna i sömnen, haha ;)
Sen ikväll har vi sjungit lite mer Singstar innan jag traskade hemåt runt elvasnåret, nu sitter jag här, bror väcker mig om fem timmar så jag ska upp och fixa biljetterna..

Lördag

Okej, det har varit en störd kväll..blev ingen utgång, folk har fått snefyllor till höger och vänster :p nu ligger jag och ska försöka sova på Jonnas och robbans soffa, pusshej :)

yes.

Kvällen går asbra, har sett Valkyrie med Tom Cruise och den var rätt bra, inte sådär jättemegabäst som man kan hoppas av en WWII-film, men ändock bra. Det är ju trots allt tyskar som pratar engelska, och det gillar vi inte så värst mycket då. Fast det var snyggt foto, och goa miljöer, så ändå en klar trea.
Nu lirar jag lite Guitar Hero, var nån vecka sen nu, men jag är fortfarande grym ;)

Imorgon blir en kul dag, ska på dop för första gången sen mitt eget typ (njae, men jag kan inte komma ihåg ett dop jag varit på faktiskt), så det ska bli skoj. Sen ska jag bli full, och så får vi se vad som händer, haha...

Och mitt älskade fotbollslag, vad hände? Valencia är typ riktigt nära att ramla ner för stupet nu, inga pengar finns, och inte går det speciellt bra på planen heller. suck.

fredag.

11-19 idag, nu är jag trött och har äntligen fått tummen ur och gjort mig lite mat, korv med bröd :p ikväll tar vi det väldigt lugnt, ska se 2½ men nu och sen ska jag se Valkyrie, me thinks me like.
puss.


Mobilt

Heh, jag kan blogga från mobilen. Coolt. Fast jag ska ju sova nu så puss och hej.. :)

citat.

Nyberg om att han bara jobbar sex timmar imorgon;

"Asså, jag är ju fan ledig imorgon, va skönt"

Nån har vant in sig med tolvtimmarsdagar märker vi..

:kirbuR

Eftersom folk verkar tycka att jag skriver lite för mycket om jobbet i min blogg (och det kan nog vara sant, men jag jobbar rätt mycket också såatt..nolife) Iaf, Wacko Jacko, eller Michael Jackson som han också heter, ska tydligen sluta nu. Med 10 konserter i London i juli, hade nog varit rätt kul att se, men njae. Och det verkar om man läser mellan raderna på pressmeddelandet att det inte är helt finito; Michael Jackson has announced today that he is returning to the stage for a historic 10 shows at the O2 Arena performing in London for the last time.
Notera att det står "In London" och att det faktiskt inte står att han ska framträda för sista gången ever. En liten parentes bara. Men iaf, har alltid (sen jag började skaffa nån form av musikssmak) gillat Michaels musik, tycker fortfarande att Thriller och Bad är två fantastiska skivor, med låtar som har sjukt skön rytm. För att inte tala om videon till Thriller. omg.

Nya band till Sonisphere idag också, inga såna där riktiga omgwft-släpp, inte för mig iaf, har aldrig lyssnat på Cradle of Filth eller Lamb of God eller så, men det får jag väl börja med nu snart då, jag ska iaf se Metallica, sådeså :)

bättre så.

Blev inget jobba idag, besöket blev framflyttat till kvällen och när chefen ringde och väckte mig hade jag verkligen ingen lust att säga ja. Hade ju faktiskt planer för kvällen, som jag genonmförde. Jag tog mig ner till gymmet, trots förkylningen, som just nu börjar kännas mycket bättre. Men den ligger väl och lurar i bakgrunden så antagligen kommer jag ligga avdäckad med feber och grejer imorgon. 
Så efter gymmet har jag tagit det lugnt under kvällen, kollade på Gordon Ramsay's Cookalong live, kul att se. Inte samma Gordon Ramsay som man är van med från Hell's Kitchen och Kitchen Nightmares, han kan ju vara mysig i tv också, haha. Och så blev jag så sugen på riktigt god mat när jag såg honom in action, killen börjar mer och mer bli min stora idol, jag vill också kunna laga god mat.

"Nothing worth having comes easy"

whine

Så, det har varit måndag. Jag avskyr måndagar. Nu vet jag egentligen inte varför jag gör det men när man gick i skolan så fanns det ju förklarliga anledningar iaf. Nu när man jobbar på ett jobb med udda arbetstider så borde måndag vara en dag som alla andra, fast det är det inte ändå. Måndagar är sega, jobbiga, kalla, mörka och allmänt jobbigare än alla andra veckodagar. Och till råga på allt så har jag ju jobbat också, och som om det inte var nog med det så har jag dragit på mig en förkylning och det känns fett tråkigt. Mest på grund av att jag inte kan sova, så därför sitter jag och bloggar och dricker lite varm mjölk istället. Men jag kommer vara död imorgon, ska jobba extra, 13-16 för att vice VD'n kommer på besök och så måste det finnas iaf nån som kan nåt på jobbet ;) Men jag vill ju egentligen inte jobba. Fattar inte att jag kunde tacka ja, man är väl för snäll helt enkelt, suck.
Nu, nytt sovaförsök. hasta luego.

natt på donken.

Jadu, trogna läsare av den här bloggen vet hur mycket jag avskyr mitt jobb samtidigt som jag ibland bara älskar det. Ikväll var en sån kväll. Lördagkväll, lön, hela huset och allmänt mycket fylla. Och när folk är fulla så vill de ha mat. Och då finns vi där som en hjälpande hand. 
Fast ibland spårar det ur. Som ikväll när man börjar kasta mat mor varandra och jag ser det och blir halvt galen (brukar inte kunna hålla igen med känslorna, även om det ibland vore till det bästa) Och en snubbe i sällskapet blir riktigt kaxig mot mig och frågar vem jag är som säger till honom att han inte får kasta mat.  Och jag, smidig som en sten, säger åt honom att komma till mig så vi kan prata om saken i lugn och ro..det skulle jag kanske inte ha sagt..
Ingenting hände väl direkt så, men killens sambo kommer fram till mig och säger att killen då gärna skulle spendera natten hos polisen om det vore så. Ooops. Så jag snackar lite med henne och försöker förklara att det fan inte är okej att kasta mat på varandra. Det är forfarande en restaurang där folk vill sitta och äta i lugn och ro. Tycker jag iaf. Hon verkade inte hålla med mig, och killen vaknar till igen och börjar gå mot mig och skrika "hora", så det var bara för mig att gå in i de bakre utrymmena och ringa securitas. Som kom en minut försent som vanligt. :P
Men iaf, vad jag försöker säga med detta är typ hur kan det anses okej att kasta mat på varandra? Hur full man än är så är folk här iaf hysfsat civilicerade? Det var vad jag trodde, fast jag är väl rätt naiv också. Och sen har ju McDonald's Borlänge fått det ryktet som en fritidsgård där man kan hänga, dricka lite öl och skita ner så mycket man vill. Så går det när man är konstant underbemannade..japp.

RSS 2.0