091031

Lördagkväll i Uppsala. Halloweenkvällen. Vad gör man då? Sitter hemma med en kopp te och försöker kontrollera sin förkylning? Typ så ja. Hade säkert varit kul att gå ut och kolla Detektivbyrån på Smålands men jag känner att kroppen måste få vila och en chans att bli frisk. Halloweenfesten igår kväll blev riktigt lyckad och kul, jag kom i morgonrock och mystofflor med en tandborste i handen och kallade mig för nyvaken. Det funkade. Fast det fanns ju dem som var lite mer ambitiösa i sina utklädnader. Nämner inga namn där. Bilderna som jag kommer lägga upp på Facebook snart får tala för sig själv. Ett himla hålligång var det, vi gav väl upp strax innan fyra, och då hade vi hunnit med att bugga, dansa styrdans och skriksjunga jättehögt till 90-talsnostalgimusik. Bland annat. Sen hade jag varit jätteduktig och glömt min plånbok hemma som innehåller mitt passerkort till huset. Alltså, jag kom inte in. Så jag fick ringa (inte väcka, han gick från festen 15 minuter innan jag) Jacob som bor i huset bredvid och sova på hans soffa. Det var lyckat. Skön soffa förresten.

helloween.

Dags att börja tagga till inför kvällens Halloweenfesttjohej. Har min dräkt klar, även om det är ett hopplock av det som fanns hemma (lat och snål beror det mest på) så är det en genomrolig idé, och ganska originell dessutom. Det kommer bli en bra kväll, det får se till att bli det om inte annat.

"A [gaim], what's a [gaim]? Oh, you mean a gym!"

Efter ett ofrivilligt uppehåll på två veckor var det då dags för ett gymbesök igen. Och det gick väl som det gick. Jag, halvförkyld och allmänt trött i kroppen. Och Jonas, fortfarande bakis från i förrgår. Bättre stunder har man väl haft på gymmet, men man får ju ta dessa sega dagar också om det ska hända något. Nu är det lunch, och om en timme ska jag på seminarium med Mikael Parkvall, som väl är en av Sveriges mest kända lingvister. Har ganska höga förväntningar, så jag hoppas han lever upp till dem.

eh, va?

Hammarby åker ur Allsvenskan, can't say I'm surprised. Jag tror jag hade nåt vettigt att skriva, men nu verkar det som att jag inte riktigt minns vad det skulle kunna vara. Jag får återkomma angående detta.

gol

Mycket trevlig och kul pubrunda igår, och idag mår man som man förtjänar skulle jag gissa. Trött, seg och huvudvärk. Mysigt. Men det spelar inte så jättestor roll, eftersom årets roligaste fotbollshändelse utspelades utanför Madrid igår kväll. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/spanien/article6027900.ab :D

badger..Detta fyller mina dagar nuförtiden. Detta och NHL 09 på Xbox.

betyg! O_o

Tentan från förra kursen gavs tillbaka idag, och jag måste bara skryta över ett fint och prydligt VG på kursen. Det var förvisso inte med mycket, men likväl ett VG, och det kan man inte annat än vara mycket nöjd med. Trevligt det där..

1235

Japp, tvåtimmars-hål efter en första föreläsning som var i princip helt meningslös. Som vanligt då. Dock var det väldigt skönt att sitta och planera ett projektarbete i en hel timme (en detalj vi redan gjorde förra veckan, på fem minuter). Så det blev väldigt slappt. Och sen var man ju ganska lyckad i och med att jag glömde ta med mig matlåda, och eftersom jag inte har nån lust att lägga 50+ kronor på lunch så blev det cykel hemåt och värma pannkakorna som blev över från igår. Det kanske var lika bra, för nu har jag cirkus en timme på mig att sova, yay. Och det regnar ute nu, tydligen.

früh

Alldeles för tidigt, sova tre timmar till, jatack. Men det går ju inte för sig..får hälla i mig kaffe istället.

mmkej.

Tråkigt seg bakissöndag efter en helkväll på V-dala med uppträdande av Theodor Jensen och Daniel Gilbert från Broder Daniel. Det var mycket bra, även om de inte spelade just någonting man kände igen. Kom hem runt fyrasnåret och tvärdäckade, gick upp runt ett eller så tror jag, och som sagt, dagen har inte bjudit på några överraskingar överhuvudtaget. Förutom att klockan är tjugo i fem och det är mörkt ute, jävla vintertid. Och tråksöndag innebär att min långhelg i princip är över. Det gick fort. Ska göra lite pannkakor snart, då blir man på lite bättre humör iaf.

1523 - godmorgon?

Sova länge, det är något jag är bra på. Speciellt om man inte ställer någon klocka alls, och varför skulle man vilja göra det på en lördag egentligen? Vaknade först vid elva och tänkte ändå att det hade varit en okej tid att gå upp på, men bara sova fem minuter till..zzz..Tre timmar senare vaknar jag igen, halva dagen är borta, och jag har officiellt vänt på dygnet igen. Hurra, och till i övermorgon ska det vara tillbakavänt. Ikväll kan det nog bli ett par öl också, det gillar vi.

att inte plugga.

Jag försöker läsa, men det går segt. Finns ju saker som är mycket roligare att göra. Typ spela NHL på Xboxet. Eller att knyppla. Eller sitta och stirra i taket i timmar i sträck. Jag har i alla fall tagit mig igenom 2/3 av texten nu, och det måste ses som en stor framgång, tror jag ska ta en till paus och gå ner och handla lite mat.

viernes

Godmorgon, frukosten är uppäten och vädret ute är totalt intetsägande. Nu ska det läsas tråkig artikel om datorlingvistik i några timmar. Hurra.

dinero.

Nu har det kommit in pengar på kontot. OG är klad hest.

tjugoandra.

Tjugo över ett, och jag säger god morgon. Jag är inte sjuk. Än. Bra det, för då anser jag att jag är människa nog att ta mig ner till banken och fixa det som behöver fixas. Sen ska det tydligen ätas våfflor, och det har man ju svårt att tacka nej till. Nånting lär jag väl använda de fåtal kronor jag har kvar innan det blir klirr i kassan imorgon igen. Eller i morgon, trevligare att räkna i timmar. 10 timmar och 38 minuter. Det är ju ingenting.

natt.

Mupp. Typiskt mig att sitta uppe alldeles för länge bara för att jag är ledig imorgon. Dumt att vända på dygnet till ingen nytta. Nu ska jag sova, och vakna upp sjuk imorgon. I can feel it.

resfriado.

Argh, förkylning på ingående. Om en vecka har jag en fullt utvecklad svinis. Toppen att det ska komma precis nu också, när man för en gångs skull får ta helg klockan 12 på en onsdag, är inte varje vecka det händer. Så nu ska jag sitta inne och sura över min hals och näsa som inte vill samarbeta med mig ungefär hela dagen. Ska kolla film snart, så fort den anlänt från "videobutiken". Annars kan man roa sig med att läsa en 33-sidig artikel om korupslingvistik och sätta sig in i dess betydelse och argumentation. För att sedan läsa igenom en motartikel som handlar om samma sak fast från en annan synvinkel och jämföra de båda. Det kan man inte annat än älska, eller hur?

2121

Tisdag kväll, och snart är det långhelg igen. Bara en liten uppgift att redovisa imorgon innan man kan koppla av i några dagar. Eller koppla av, måste antagligen bråka lite med banken pga datorhaveriet då mina inloggnigsuppgifter också försvann all världens väg. Hoppas det går att lösa på ett enkelt och smidigt sätt. Nu kollas det fotboll, Liverpool-Lyon. Vi håller på fransmännen feat. Kongo-Kim.

0904

Man vaknar, kollat ut genom fönstret, ser ingenting..Det är tokvitt ute. Och det är inte snö som jag trodde vid den första anblicken. Utan dimma. Tur det. Idag kommer jag vara instängd i Engelska Parken mellan 10-18, dock med ett par raster. Men ändå! Argh. Dessutom ska vi pilla ihop ett grupparbete som ska vara klar imorgon. Är visserligen ingen större uppgift, men kan nog ta en liten stund. Jag glömde min bok som jag läser just nu på hemmaplan, så istället för att somna med Dan Brown i handen blev det att somna till Paul Baker, som skrivit boken till den tråkigaste kursen i världshistorien. Och det funkade minst sagt bra, det ska jag prova fler gånger när jag har svårt att somna.

rubriker är överskattade.

Dagen började rätt segt. Eller nej, jättesupersegt. Skulle egentligen ha gymmat på förmiddagen, men både jag och Fischerman var sega och halvkrassliga så vi kände att det var bäst att strunta i det. Sen var det föreläsning om datorlingvistik, som måste by far vara det absolut tråkigaste jag någonsin läst. I alla fall i teorin. Laborationerna är helt okej faktiskt. Eller så är det bara en så pass stor kontrast mot föreläsningarna att man tar vad som helst och tycker att det funkar. Nu har jag ätit en alldeles för sen lunch och måste gå och handla eftersom det på något sätt börjar bli tomt i kylen igen. Fattar inte hur jag lyckas, har ju varit borta i tre dagar liksom..

men vafan...

Dampdampdamp. Min dator bestämde sig tydligen för att avlida när jag var borta i ett par dagar. Så nu har jag gjort en systemåterställning och blivit av med alla program och film och musik och fan hela jävla rubbet. Sur nu. Sova kanske..

rapport från blge.

Här händer ingenting....mer än att det är kul att träffa alla kompisar och familjen igen.

morgon.

Okej, ett turbosnabbt inlägg innan jag måste slänga ut mig och springa mot bussen som ska ta mig till tågstationen för vidare färd mot hemstaden. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, inte så mycket mer än att jag känner mig stressad, tåget går trots allt om 45 minuter..kanske borde öka? Ja..

mjölk, chrome och pk? knappast.

Gaahh! Jag har slut på mjölk, och ICA känns väldigt långt borta just nu. Dessutom är jag hungrig, och äta mat utan att dricka mjölk till funkar ju inte. Suck. Ett annat problem jag har är Google Chrome, min älskade webläsare som hänger sig hela tiden. Det känns jättejobbigt, tur att Firefox finns där som ett stöd man kan luta sig mot i dessa svåra tider. Vi har kollat på får idag, det var okej. Skönt att komma ut i det härliga höstvädret, det var ju nästan varmt. Fast fåren var rätt tråkiga, de gjorde inte så mycket, åt och sket var ungefär det de orkade med den lilla stunden vi var där. Förutom att de kollade väldigt misstänksamt på oss när vi anlände då. Sen gick vi en sväng, och dagens skrattanfall utbröt när vi såg ett gäng cirka tjugo meter framför oss, och killen längst bak går med ett gosedjur i ett koppel. De hade antagligen inte alla indianer i kanoten, och därför var det defenitivt inte PK att skratta, men jag kunde inte hjälpa mitt asgarv, så fick fick lov att ta en annan väg. Hoppas de inte hörde mig.

1252

Ny dag, nytt gymbesök och jag hoppas på underbar skön träningsvärk imorgon. Annars då? Har i princip tagit helg, enda som är kvar i veckan är ett frivilligt seminarium i eftermiddag med ett par från Scania har jag för mig, de ska prata om..tja..nånting som tydligen kan vara av intresse för oss. Jag hoppas på en intressant eftermiddag och goda mackor iaf. Sverige-Albanien blev precis som jag väntat mig, rätt tråkig med ett par ljusglimtar. Anders Svenssons mål var klockrent och kul att se. Synd bara att Malta inte kunde göra mig hysteriskt glad iaf, men ingen kan ju påstå att det inte var väntat.

nrd?

Jag vet inte riktigt varför jag känner att det är värt att dissa en garanterat toktrevlig filmkväll med kompisar för att kolla på en (i stort sett) betydelselös VM-kvalmatch i fotboll. I oktober, det är knappast vad man skulle kalla en optimal månad för fotboll. Jag antar att det har att göra med mitt otroliga fotbollsnördande, som egentligen inte är så där överdrivet stort, inte om man jämför med andra. Jag är nog mer intresserad än nörd. Vill jag tro i alla fall.

1519

En föreläsning, ett gymbesök och en god lunch senare sitter jag här och väntar in dagens andra färd till Engelska Parken. Den här gången för en laboration i datorlingvistik. Nummer två i ordningen, den första var inte fullt så hemsk som jag hade fruktat så jag hoppas att denna inte kommer tråka ut mig fullständigt. Ikväll lyder planen fotboll på Tv följt av ett besök nere i tvättstugan. Välbehövligt. Jag kommer i helgen berika underbara, vackra Borlänge med ett besök, var några veckor sen jag var där nu så det känns bra. Dessutom får jag åka bil, och sällskap hela vägen. Mycket uppskattat.

val?

Nintendo fick 1 röst i det förra riksdagsvalet, man kanske skulle öka den mängden med 100% till nästa år..? Andra seriösa alternativ för mig skulle kunna vara Scooby Doo, Lilla My, eller varför inte De arbetsskyggas riksförbund - bland karpar och kantareller? Eller kanske inte..

frysa?

Det är kallt. Inte bara i rummet. Utan även ute, enligt rapporter har snö skådats i Uppsala under dagen. Dock har jag själv inte sett något, men det känns verkligen att vintern är mycket nära. Det känns när man cyklar och vinden som piskar en i ögonen inte är sådär halvvarm som den kan vara ibland, utan isande kall så man känner att en balaklava hade varit nödvändig. Men man får se det från den ljusa sidan, det är i alla fall, och kommer inte heller bli, kallare än veckan på Utö i mars -06 där vi verkligen frös sönder våra arslen.

dagens u-landsproblem

Hyresvärden stänger av varmvattnet i hela Flogsta mellan 9-16. Jätteskoj att behöva gå upp två timmar tidigare för att få kunna duscha varmt. Enda pluset i det hela var att de hade anständighet nog att sätta upp information om det så man slapp svära mer än nödvändigt. Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen försöka sova en stund till, misslyckades ganska rejält med det inatt.

bonde.

I wanna be normal, I wanna feel safe
Waking up screaming it's always the same..

Nyss hemkommen från ett återupptagande av ett filmmarathon som legat på is i över två år nu. Nämligen mitt, Jons och snubben som jag inte får nämna vid namns Bondfilmsmarathon där vi ska kolla på och analysera alla 22 James Bond-filmer som gjorts. Hurra tänker ni, det låter ju jättetråkigt. Men det är det inte. Filmnördar som de är, och gammal Bond-fantast som jag är. Minns när jag var ung och blev helt frälst av de där filmerna. Då var de bäst i världen med sina coola prylar och häftiga actionscener. Nu när man ser dem är de i de flesta fall (eller i alla fall som kvällens film, Moonraker) bara fåniga. Men dock blir man varm i kroppen av nostalgi. Det är trevligt.

boomshakalack

Nu är jag glad, har biljetter till kent i februari och mars. Först turnépremiären i Stockholm och sen i Gävle en vecka senare. Kommer bli görbra. Vem följer med?

För att Sverige ska nå play off krävs...

...att Malta tar minst en poäng mot Portugal samtidigt som Sverige slår Albanien.

...att Malta slår Portugal med minst 3-0 samtidigt som Sverige spelar oavgjort mot Albanien och ändå gör minst fem mål.

...att Malta slår Portugal med 3-0 samtidigt som Sverige och Albanien spelar 4-4, och Sverige sedan vinner lottdragningen mot Portugal.


Glasklart ju. Jag ska sätta 500 spänn på scenario tre. Då lär jag nog bli rik..

nostalgitripp

Jag kom igång. Rummet är städat och fint och jag har till och med lagat mat och slängt ihop en låda att äta mellan föreläsningen och labben imorgon. Vad kan man annars göra en söndag? Bli väldigt nostalgisk på youtube och kolla på Svingelskogen (bara jag som minns det?) eller kanske gå ner till ICA och panta lite burkar så man ekonomiskt sett överlever resten av månaden. Plugga bör jag göra, ska bara låna en bok så jag har något att läsa från, annars blir det lite jobbigt.domingo lento.

Jag är i nån form av minideppighet at the moment. Sverige förlorade mot Danmark och är borta från VM, kan inte påstå att det var direkt överraskande men man kan ju inte undgå att bli besviken. Enda positiva med detta är ju att gråskallens reign of terror är över efter 12 långa och plågsamma år. Eller ja, han har gjort en del bra..men han har definitivt suttit kvar alldeles för länge. Vi hade iaf rätt stämning på Alans pizzeria med pizza (åfan) och öl (givet) men det blev inte direkt den peppade feststämningen som jag hade hoppats på. Efter att ha kommit till Velvet och stått i en kö som såg mycket längre ut än vad den var spelade [ingenting] och var duktiga och bra. Halleluja! Sen skulle vi tydligen hem till mig och spela Guitar Hero, men folk (jag) var alldeles för trötta för det så istället blev det flumskrattfest till Nile City fram tills klockan var närmare fem på morgonen. Varför ska det alltid bli så sent..? Nu är det söndag och jag har haft jobbiga fylledrömmar och därför inte sovit så värst bra, detta har i sin tur lett till att jag som sagt är lite smånere och inte har nån direkt ork eller lust att ta mig i kragen och göra det jag borde göra, dvs. städa mitt rum och plugga. Istället sitter jag här och bara är. Ett tag till.

danskjävlar!

Hade tillslut en riktigt trevlig kväll igår, med inflyttningsfest och en massa folk jag inte känner. Det dracks öl och kollades på idol och det var kul. Speciellt på slutet när metalfolket röjde loss. Skål! Idag blev jag väckt vid tolv av Fischerman, som tyckte det var en bra idé att ta sig till gymmet. Och första tanken var givetvis att döda nåt, men jag lyckades ta mig upp och iväg, och det blev också bra. Skönt att få ur sig dels gifterna från igår men även lite överskottsenergi och jobbiga tankar. Nu ska jag äta nåt lätt, sen är det pepp inför ikväll. Danmark-Sverige på storbild med pizza och öl, följt av [ingenting] på Velvet. Detta kommer bli en lyckad kväll, inga undantag!


peace.

Barack Obama vann fredspriset. Och jag funderar på om det är för att han är den förste mörkhyade amerikanske presidenten eller för..ja..vad har han egentligen gjort mer än det? Väldigt udda val detta, det måste väl ändå funnits fler kandidater som var bättre lämpade?

cama

Trettioen besökare, och inte en enda kommentar. Det är ju nästan så att man blir lite besviken. Eller inte. Eller jag vet inte, klockan är för mycket för det, och jag börjar bli trött för jag har varit uppe alldeles för många timmar i sträck och faktiskt gjort saker dessutom. Nu väntar sängen.

töntarna.

Så häng dom högt
Så häng dom långsamt
Men häng dom högt
Jag kräver hämnd
En tidig morgon
Född till tönt
Så lägg dig ner och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt
När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Så blev jag expert på att vänta själv
Man vänjer sig snabbt, man väntar på nån
Glasögonormen reflekterar ljus, skjutsar dig hem, villkorslöst
Bakpå min cykel höll du mig, som i kramp
Du landade hårt, du var nog alltid sjuk
Lägg dig ner nu och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt
När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igenN
Nu är det dags för en kent-period igen. Kul.

Så häng dom högt
Så häng dom långsamt
Men häng dom högt
Jag kräver hämnd
En tidig morgon
Född till tönt

Så lägg dig ner och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen

Så blev jag expert på att vänta själv
Man vänjer sig snabbt, man väntar på nån
Glasögonormen reflekterar ljus, skjutsar dig hem, villkorslöst
Bakpå min cykel höll du mig, som i kramp
Du landade hårt, du var nog alltid sjuk

Lägg dig ner nu och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen

saker som fuckar upp ens mind.

Fick en av världens finaste låtar spoilad för mig i går kväll, det känns lite sådär nu. En låt som betyder så mycket och man tror att det handlar om värsta djupa sakerna och så visar det sig att den inte gör det i slutändan ändå. Och hur mycket man försöker ignorera faktumet så ligger det kvar och gnager i bakhuvudet. Låten det handlar om är Utan dina andetag av Kent, en låt som spelades på Vilgots dop, och en låt som man skulle kunna tänka sig att ha på sin egen begravning eller nåt. En låt som man nästan grät till när de spelade den live som första extranummer på Peace&Love förra sommaren. Tänker inte säga vad den egentligen handlar om, det är bara elakt. Men tack för spoilen Lillen, verkligen.

(detta inlägg ska läsas med en touch av ironi...)

'_'

Långhelg. Need I say more? Kan det bli lördag nån gång? Hur kan jag vara vaken och pigg nu när jag inte somnade förrän halv fyra inatt? Och varför fundera så mycket, det är ju ändå ingen mening..eller?

trökdag.

Kul med ny kurs, Världens Språk. Ännu roligare med en lärare som knappt kan tala svenska och använder material som är utdaterat sedan länge samt att vi hade vår föreläsning i ett studentpentry tack vare en dubbelbokning. Ytterligare lite roligare att vi under eftermiddagen kollade på en dansk film om en massa olika skumma språk, utan text, utan mening, utan intresse. Nä, dagen so far har inte varit så jättekul så här långt, dessutom är jag jättejättehungrig och måste väldigt snart gå ner till ICA och handla ganska mycket mat. Känns som att jag är där i princip jämt. Fattar inte hur det går till. Så mycket kan jag väl inte äta?

Too alarming now to talk about
Take your pictures down and shake it out
Truth or consequence, say it aloud
Use that evidence, race it around

There goes my hero
Watch him as he goes
There goes my hero
He's ordinary

Morgon.

Så, blixtinlägg innan det är dags att bege sig ner till parken för en ny kurs som jag inte vet riktigt vad den heter. Eller jag vet vad den heter, jag vet bara inte vilken av dem (det är två) vi ska ha nu vid 10. Kvällen igår blev riktigt mysig till slut, slutade med att vi kollade igenom hela Percy Tårar-dvd'n tills klockan blev alldeles för sent. Så nu är jag lite trött. Men det var det lätt värt. Så, dags.

bulldag

Den fjärde oktober är kanelbullens dag. Och det finns givetvis inget som helst bättre sätt att fira den dagen på än att träffa ett gäng kompisar och baka ett par plåtar med kanelbullar en regnig trött söndagseftermiddag och bara äta och snacka om allt och ingenting. Så det gjorde vi idag. Me liked. Gårdagskvällen var också mycket trevlig och givande, trots regnet och en förfest jättelångt bort nånstans i en annan del av Uppsala. Sen drogs det ner till V-dala och Velvet där ett jätteskumt band vid namn JJ spelade. Och det sög. Kanske berodde det på att det inte direkt var min typ av musik. Kanske berodde det på den undermåliga ljudkvaliteten. Jag vet i alla fall att det inte berodde på att världens bästa Zlatan förekom på projektorskärmarna bakom scenen. Hursomhelst så rörde jag mig bort från stora scenen efter ett par, tre låtar eftersom jag då fått nog av vemodig flumpop. Kvällen slutade i alla fall på ett bra sätt med Guitar Hero @ my place fram till småtimmarna. Nu ska jag sätta mig och göra klart det allra sista på hemtentan innan den kan läggas helt till handlingarna.

from russia.

Tentan gick ungefär som jag väntat mig, bra men jag kan inte påstå att det var ett mästerverk. Inte "top notch" så att säga. Aja, jag fick kliva upp kriminellt tidigt och var igång exakt hela dagen innan det blev tentafest hos Camilla som här världens mysigaste lägenhet. I alla fall i den här stan. Vill också! Sen skulle vi till Värmlands och dansa, men kön var ju, för att citera Robert Broberg, för fan elva resor lång. Så istället för att dansa till det vanliga dunka-dunka-dunket gick vi till Kalmar och skakade loss till nåt så radikalt som rysk popmusik. Eller det som jag föreställer mig att rysk pop ska låta som. Kul var det i vilket fall som helst, dock blev jag av förklarliga skäl (upp tidigt, inte gammal) trött efter ett tag så när alla var pepp på efterfest och röj till fem på morgonen kände jag mig jättetråkig och gick hem och sov. Fram till typ ett. Det var skönt.
Dagen so far har inte varit direkt produktiv eller händelsefull, enda som har hänt är att nån tydligen haft efterfest i köket och totalrapeat det, en av spisarna är helt nersölad med bruna (eller vita, skitsamma) bönor. Orkar inte med sånt här längre, har man ett gemensamt kök så städar man fan upp efter sig direkt. Hur jävla svårt ska det vara? :o Nån som känner att de har en lägenhet att hyra ut i Uppsala?

plugg is off.

Har pluggat färdigt nu, det känns som att jag inte kommer lyckas få in mer i huvudet än vad jag redan har, och jag tror det är tillräckligt. Så nu har jag ikväll varit ute på en liten promenad, det var rysligt kallt. Det känns verkligen att vintern närmar sig. Lite småmysigt är det, men jag kan inte direkt påstå att jag uppskattar kyla och att tvingas dra på sig flera lager kläder så fort man vill gå utanför dörren. Sån tur att det bara är ett halvår kvar till våren.
Nu ska jag gå och leta lite mat och sen försöka gå och lägga mig relativt tidigt, måste ju gå upp före sju imorgon för att hinna i tid till tentan som de smidigt nog placerat i en sal som ligger någonstans i Uppsalas utkanter. Det känns lite sådär överdrivet halvtaskigt faktiskt.

RSS 2.0