0534

Nu tänkte jag gnälla lite över natten som varit, fick hoppa in och stänga istället för att bara jobba till halv ett för newbie-erik behövde stöd när han skulle stänga för första gången. Klart man ställer upp ;P
Kvällens stora snackis var såklart malmö-bussarna. Vi hade fyra kassor öppna och det tog oss ca 45 minuter att servera cirkus 200 gäster. Tungt som fan. Och lite knäckande när man stod som ansvarig över köket och ser det berg (jag skojar inte, berg) av cheeseburgare som man skapat i förebyggande syfte försvinna på inte mer än fem minuter. fast det löste sig ganska hyfsat ändå, och kul var det ju :)
Sen orkar jag inte med att lagren på jobbet ska vara så sjukt överfyllda varje fredagkväll, det blir ju så eftersom vi har varuleverans inför helgen på fredagar, men det är rysligt jobbigt att klättra på pommes frites-pallar för att överhuvudtaget kunna se vad som finns i frysen när man ska räkna allt...Aja, det löste sig hyfsat ändå.

Nu är det slutklagat om jobbet, sitter med lite frulle nu, macka och ett glas mjölk och ska väl snart krypa ner i sängen då, även fast jag inte känner att jag direkt vill göra det, funderar på att dra igång en rulle eller nåt och se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna.

pussåhej

15-0030

Japp, bra tid att jobba. Eller inte. Är helt utmattad nu. Och ska jobba samma tid imorgon igen. Plus att vi kommer att få alla hockeyruschers urmoder till restaurangen efter Leksand-Malmö imorgon kväll..400 fulla skåningar. yay. Och vi är för närvarande 8 stackare som jobbar. Känns ju stabilt. Eller inte.

Aja, hade inte så värst mycket annat att komma med nu tror jag. Så gonatt då.

påse

Det där med dammsugarpåsar är lite roligt tycker jag, det finns typ 500 olika modeller av dammsugare, och i princip lika många olika sorters påsar, för att de inte passar i alla maskiner. Så bra att ingen uppfunnit universaldammsugarpåsen än då.
Detta faktum leder till att folk som inte är så jätteintresserande av dammsugarpåsar (typ jag) får det väldigt, vädligt jobbigt när påsen är full och dammsugaren suger på det den ska göra, det vill säga suga. Så ska man knata iväg och handla påse, jätteenkelt..eller inte. Jag gav upp väldigt fort under första försöker för jag hade ingen aning om vilken sorts påse det var jag behövde. Egentligen. Går hem och googlar istället. Får upp en väldigt informativ och enkel sida där man först får välja märke. Enkelt. LG. Sen ska man välja modell. Mindre enkelt. Listan på dammsugarmodeller från LG är 4 meter lång och man tycker ändå att modellnamnet ska stå ganska väl synligt på själva dammsugaren. Icke så, det står på undersidan, och när man skriver in sin modell i sökrutan hittas den inte. Häpp. Kollar lite i listan. Väljer en modell som kanske var lite lika den bokstavs- och nummerkombination jag hade under min maskin. Fast man blir ju lite osäker, påsarna kostar ändå uppemot 100 spänn inklusive frakt, så man vill ju träffa rätt från början.
Går tillbaka, söker igen, den här gången utan streck fast med mellanrum och så. Nu hittar jag nåt som var nästan 99% likt, så jag väljer väl den då. Nu är det bara att be för att jag har hittat rätt påse så jag kan göra rent i fortsättningen också.. :)

att göra saker.

Har varit en skön dag idag, tog det väääldigt lungt med tv och musik och tv-spel och sömn om vart annat tills klockan var typ fyra. Då fick jag ett ryck, tog tag i mig själv och tokstädade hela lägenheten. Dammade, dammsög, städade toaletten, skurade golvet i hallen och jag till och med gjorde rent inuti ugnen. Så produktiv har jag varit idag, så nu luktar det gott och är rent här. Det är trevligt. Sen gick jag och handlade, allt var typ slut och jag har inte hittat lusten innan, men nu gjorde jag det och har grejer så att det ska räcka nån vecka till iaf :)
Så nu sitter jag här och är verkligen VÄRD att ta det lugnt med lite fotboll på tv (repris från lördags, real madrid-real betis, nu står det 6-1 i halvtid, men eftersom jag vet att matchen slutar så kan jag ju stänga av och kolla på nåt annat istället)



domingo.

Spenderade lördagskvällen hemma hos Sara tillsammans med henne, Sandra, Robbie och Jonna, vi kollade på lite film, åt lite skräpmat, snackade en massa skit och så fanns det dem som utövade akrobatiska övningar på vardagsrrumsgolvet..inga namn nämnda ;)
Vid ett tyckte jag att det var nog, fick skjuts hem (jättejättesnällt) och insåg att sängen var obäddad så jag sov på soffan istället. Asskönt, var ju fett enkelt att gå upp sen vid halv sex också, skippade frukosten, hade ingen hemma liksom, och knatade iväg. Var inte så värst kallt heller. Sen var det en okej, soft öppning, flöt på bra. Ända fram till 9 iaf. Då blev det kö. Lång kö. Så min jättebra öppning blev bara en halvtaskig öppning. Sen var det sjukt mkt folk hela dan tills jag gick hem vid tre.
Sen har jag varit hemma hos päronen fram tills nu och käkat och kalasat och så för bror som fyller 20 på tisdag, och nu sitter jag hemma och är jättetrött så jag ska nog ta och knyta mig snart. Måste bara orka bädda sängen först då. fasen.

apelsin.

Jag älskar tjuvlyssnat.se, vet ni inte vad det där så är ni jätteefterblivna och jag kan hälsa er välkomna till 2000-talet.

Komvux, Stockholm

Två tjejer ~25 har rast från kemilektionen efter en genomgång av grundämnena. Den ena skalar en apelsin.
Tjej 1: Så den här apelsinen består alltså av bara en atom?
Tjej 2: Nej, den består av flera miljoner atomer.
Tjej 1: Okej men alla atomer i den är precis likadana?
Tjej 2: Nej, apelsin är ju inte ett grundämne.
Tjej 1: Nähe…

Så sjukt kul, jag tror jag dör, haha! :D

 


thunder - nananananana..

Mmm, sitter och lyssnar på AC/DC och längtar som fan till 21 juni, ska bli så sjukt kul! :)

I was shakin' at the knees
Could I come again please?
Yeah the ladies were too kind
You've been - thunderstruck

Spenderare gårdagskvällen på donken med Sara och Sandra och snackade en del i flera timmar, mycket skit, men också en del saker som jag blev riktigt förbannad över, att folk kan vara idioter har jag lärt mig, men att man använder mig (som fan inte har nånting med saken att göra överhuvudtaget) som ursäkt eller livlina eller vad man nu ska säga i sina lögner för att rädda sitt eget patetiska skinn..Sånt stör jag mig på, och det finns absolut inga ursäkter för att bete sig på det viset. Därför känner jag mig lite hatisk för närvarande. Jävla idiot! Skaffa lite ryggrad och stå för det du gjort! As!

azul

Azul är det spanska ordet för blå, och blå är färgen mitt ben har för närvarande. Inte för att jag fryser eller så, det är rätt behagligt här inne faktiskt, utan för att min högkvalitativa donken-bläckpenna behagade gå sönder kapitalt under dagen, och det märkte jag givetvis inte förrän jag slutat, suck. Hela bläckbehållaren är kaputt och jag har en stoooor blå fläck på benet. yay.

Köpte lite leksaker när jag gått från jobbet, en router så jag kunde koppla ihop 360'n till ett nätverk hemma, så nu kan jag använda den till att se på film som jag har på datorn med. me like. Sen köpte jag en fjärrkontroll till ovan nämnda konsol, skönt att slippa trycka på spelkontrollerna när man känner för att pausa en film liksom.
Nu börjar jag känna mig väldigt hungrig, men jag är för trött för att laga mat, haha :P

cookie.

En kaka, fast inte en sån. Tror jag dragit på mig en lårkaka, det gör sjukt ont och blåmärke och whine osch så vidare.
Skulle vara snabb på jobbet och typ slänga mig fram istället för att gå (som såhär i efterhand hade varit det mest hälsosamma alternativet) och missbedömde hur tight det var mellan dressbordet och beställningen (donken-termer i know, men orka förklara, typ bord)..Så long story short slog jag i mitt vänstra lår med full kraft rätt i hörnet på dressbordet och nu sitter jag här och har rätt ont. aj
Men förutom det så är det bra, 8-17 imorgon och så åker vi kanske en sväng till Sälen söndag-tisdag. Yay :)

jobb(igt)

Började 8 imorse. det var väldigt tidigt, har inte börjat före 10 sen november typ. Och min vana trogen kunde jag inte somna i tid heller utan låg och försökte klura ut meningen med livet fram till halv fem. Utan att komma på något bra svar kanske ska tilläggas. 42? Nä, knappast.
Har spelat en del tv-spel på sistone, NHL 09 köpte jag i söndags och sen har det kommit ett tillägg till GTA 4 nyligen som jag givetvis måste spela. Och så lär jag hålla uppe mina Guitar Hero-skills. Samtidigt som jag har som mål att träna fyra dagar i veckan, plus att jag har ett heltidsjobb att ta hand om. Och sen ska man försöka ha ett socialt liv på det. Good Luck Have Fun..

Fick en inbjudan av mina grannar att komma ner på middag nån kväll framöver också, haha, jag som trodde att de hatade mig efter allt GH-spelande mitt i natten och fester jag haft och sånt. Men inte då, så det ska bli kul :)

Heaven light a way for another
Let me ease the pain for a fallen
We are on our way so much stronger
Heaven light the way for another
And he feels no deception in his head..


blä

Nyss hemkommen efter en extremt tokgivande natt på jobbet. Eller inte. Ångrar fortfarande i efterhand att jag tog åt mig passet, även fast jag är ledig imorgon istället.

Och så kan jag inte sluta störa mig på folk, att man gör misstag är väl godtagbart, men att man medvetet kliver tretton steg över gränsen, och inte bara en gång och sedan inte kan stå för vad man gjort är för mig ofattbart. Idioter..

En snubbe lyckades tända en cigg i matsalen inatt, och fy fan vad tokig jag blev, började skrika och gorma och hade jag inte haft arbetskläderna på mig hade jag nästan tagit ut ciggen ur käften på honom och tryckt den i pannan på honom. Idiot.
Lyckat av mig btw, hans kompisar blev ju nästan sura på mig, stackars OG mot fem pers, undrar hur det hade gått om jag varit mer aggresiv. Så går det när man inte tänker, haha :)

Mötley!

OMG, jag tar tillbaks allt ont som jag sagt om Peace&Loves artistbokningar..Mötley Crüe liksom! Fan vad coolt! :D

då var det över.

Mina tio dagars ledighet, fan vad fort det gick. På riktigt. Så här snabbt går veckorna aldrig när man jobbar, no way. Fast det är ju klart, går snabbare när man gör nåt man gillar. Kanske skulle säga upp sig nu så är sommaren här imorgon?

Lyckades häva mig ner till gymmet idag igen, utan sällskap den här gången tyvärr, men det var kul ändå, lite axlar och rygg och lite löpning på det. Kände inget av mitt knä som var lite konstigt sist jag var ute och sprang för ett par veckor sen,  så det var skönt. Har lagt upp ett preliminärt träningsprogram med fyra pass i veckan på gymmet, men funderar lite på att lägga om det så att jag har ett rent konditionspass i veckan, har för mig att vi skulle springa en halvmara i Göteborg i vår, och då kan man ju inte komma helt olöptränad.
Resten av dagen har jag mestadels spelat tv-spel, NHL 09, snyggt som sjutton men lite svåra kontroller än så länge, men man lär sig väl. Sen drog jag ner på donken och träffade Jonna och Sara och snackade skit i ett par timmar, passade på att mobba Robbie som stängde när jag ändå var där..
Nu måste jag, verkligen, ta hand om min disk. Har gått hela helgen nu och jag börjar få slut på rena tallrikar.

16,30-02,30 imorgon, är inte överdrivet exalterad..

Puss och gonatt.

memories.

Fan, nu har jag suttit i en halvtimme och försökt komma på nåt vettigt  och fyndigt att skriva om alla hjärtans dag. Och eftersom jag inte lyckats komma på nåt så finns det väl inget att skriva då?

Folk verkar vara lyckliga idag iaf, och eftersom jag också vill vara det har jag spenderat en del av dagen med att kolla på en massa youtube-klipp med svenska idrottsframgångar. De små sakerna gör en glad, men de stora sakerna (som den här: http://www.youtube.com/watch?v=YJY-6BkpPq0 ) blir jag alltid tårögd av. Verkligen, jag minns matchen som om den vore igår, missade första perioden för vi spelade träningsmatch den kvällen, men jag kom hem och såg att vi låg under med 5-1 och tänkte "fan, skit samma, orka kolla". Men jag satte mig och kollade ändå och jag satt helt mållös när vi gjorde sista målet. Svensk hockeyhistoria.
Ett annat bra minne är detta: http://www.youtube.com/watch?v=xuAyKKRnuSo&
Då satt vi hemma hos mig, Jag, Micke och P3. Skulle åka tillbaks till lumpen senare den kvällen, och det starkaste minnet jag är när slutsignalen går, och Micke hoppar upp och jublar och skriker. Problemet är bara att han hoppar lite för högt, och lite på fel ställe så han slår handen i min taklampa av typen glas så den åker ner i golvet med ett krasch, via min arm men jag klarade mig med lite skrubbsår. Värre gick det för Mickes finger som lyckades dra på sig ett mindre köttsår, så det blev att åka in till sjukan och sy. Men vi vann ju matchen! Epic classic :)
Ahh, dessa sköna minnen..

fredag. den trettonde.

Sitter hemma i soffan nu och i princip bara är. Det händer inte så mycket, jag tänker inte så mycket, och jag vill inte så jättemycket. Inte för stunden i alla fall. Har varit hemma hos föräldrarna och käkat ikväll och jag känner mig helt uppsvälld nästan efter mammas enchiladas (eller ANN-chiladas som mamma ville uttala det som) Men helt seriöst, känns som att en hel veckas magträning har försvunnit på en 30-minutersmiddag. Fast om jag känner efter noga kan jag nog hitta ett par embryon till muskler, fast det kanske bara var en illusion, en bit hårdplast jag råkat svalt kanske?
Fast resten av kroppen lider av extrem träningsvärk iaf (skryt lagom), speciellt armarna, som skriker efter medlidande såfort jag ens funderar på att de existerar. Typ.

Har inte drabbats av några direkta olyckor idag, fredagen den trettonde till trots, enda som hände var att jag brände mig på vattenångan när jag skulle hälla i vatten från kokaren ner i kastrullen, inget allvarligt, men ändå..det är inte som att det brukar hända, som en vis person sa på jobbet en gång; "Auto-fail på att bränna sig när man lagar mat hemma".
Har skapat ett litet diskberg (bara dagens men ändå) och jag känner att jag kommer låta det stå sig över helgen, vet inte varför, men det känns lite så.

Kom precis på vad min soffa saknar. En drickahållare. Hade varit så sjukt nice att bara kunna ha ett ställe som man bara kunde ställa ifrån sig muggen/glaset/flaskan/burken eller vad det nu är man dricker ur när man sitter här och bara är. För när man bara är så vill i alla fall jag ha nånting att dricka samtidigt. typ en kopp te. Eller en kall Carlsberg. Just nu är jag mest tesugen, men det blir ju jättejobbigt för då har jag ju ingenstans att ställa koppen samtidigt som jag bloggar, bordet är för långt bort eftersom jag har datorn i knät och sitter sådär jättebekvämt som man kan göra ibland. Så som man aldrig (inte jag iaf) fick göra hemma, fötterna på bordet och halvt liggande i soffan. Där jag kommer ifrån skulle man sitta i soffan, ligga kan man göra i sängen om man önskar.

En till sak som jag saknar i lägenheten är ett gäng tavlor till, de enda jag har i vardagsrummet sitter så jag kan se dem härifrån, ovanför tv'n och den lilla soffan. Enda tavlan jag har på den stora väggen ovanför tresitssoffan är den lilla ynkliga tavlan med en massa bilder på mig som barn som alltid blir mobbad när folk kommer hit. Iofs kan jag förstå varför den blir det, den är inte större än 10x10 cm och sitter 3 dm från taket, när jag tänker på det så hade jag också mobbat den om jag inte bott här, men nu blir det jag som måste försvara den istället, och det tänker jag göra nu också, det var nämligen så att kroken den sitter på satt i väggen från början. Och den tavlan var den första jag hittade när jag packade upp flyttkartongerna. Sådeså.
Så en tripp till Gallerix eller liknande kanske man kan hitta på exempelvis imorgon.

Nu har jag skrivit sjukt mycket om absolut ingenting typ, vet att minst en person (frida) kommer läsa allt, till er andra som inte orkade (resten) vill jag säga att jag inte klandrar er. Inte alls.

Jo.

Lite.

Puss.

kallt?

Ja, en aning va.. Har varit hos Nyberg ikväll, ätit lite pizza på American Take Away och kollat på film. Nån tysk andra världskrigs-rulle som jag inte minns namnet på men som var väldigt stark stundtals. Fick en del lumpenflashbacks, som isvaksbadandet, även om vi inte gjorde det på riktigt samma sätt som i filmen. Och handgranatskastandet, minns när jag skulle kasta första gången, lyckades nästan kasta in granaten i skyddsväggen, det var läskigt. Näradödenupplevelse javisst. =/

Imorgon ska jag hem till mor och far och äta lite middag och så, bror kommer hem från Karlstad också, så hela familjen samlad för första gången sen jul typ? Det ska bli skoj.

Nu börjar det väl bli lite dags att lägga sig och läsa lite bok innan jag somnar, Liftarens guide till galaxen håller jag på att ta mig igenom igen, det var ett par år sen sist. Om man inte somnar för att man blir trött i ögonen av att läsa så gör man det åtminstone av utmattning för att man håller i den 850 sidor tjocka boken :o



gymkort.

Det har jag skaffat idag. Så nu är det på riktigt, inga svepskäl nu, bara att kötta på.
Så nu sitter jag här med vad som kommer vara en extrem träningsvärk imorgon och är jättehungrig och lär laga till mig lite mat nu. Spaghetti med köttfärssås?
Haha, btw så blev jag jätterädd när jag kom hem idag. Dörren var olåst och jag fick asmycket panik och la in beredskap hög. Men det visade sig att det var vaktmästaren som var här för att fixa till mina element, så nu slipper ni frysa när ni kommer på besök mina glada vänner! ;)

so long and thanks for the fish.

Vi var ut på lite Urban Exploring igår, Jag, Johan, Sara, Emmy och Forsman (vad heter killen i förnamn? vissa människor har inte ens förnamn, haha ;) Vi drog ner till Säter och skulle vara jättehäftiga och ta oss in i nån gammal nedlagd psykavdelning. Men vi bangade när vi dels inte hittade nån väg in, och för att Securitas kom dit och undrade vad fan vi höll på med. Så vi gav upp den idén och drog ut till ett annat ställe ännu längre bort där det också skulle finnas nåt övergivet hus. Och det fanns ett hus där iaf, problemet var bara bevakningskamerorna, vägbommarna och de rörelsekänsliga lamporna som så lägligt var placerade just vid vägen in. Så vi sket i det stället med...
Efter det så blev jag så sjukt sugen på att ta en skylt som vi såg längs vägen, den var bara så klockren, Pungmakarbo liksom. Pungmakarbo. Synd att det var ganska fastfruset. Men man måste bara älska såna namn på byar, haha :)
Sen drog vi hem. Nyberg bangade film så jag och Sara kollade på nån Hugh Grant-rulle och snackade till typ halv fem på natten. Tack för det, behövde prata. Sen däckade vi på soffan, vaknade vid halv elva och fick panik för att jag inte skulle hinna till gymmet, så jag typ halvsprang hem och slängde i mig frukost och knatade iväg bara för att höra att det inte blev nåt gymmande idag. surt. Så jag gick tillbaks hem och sov lite mer.

Sen drog jag till Uppsala, där jag har varit under eftermiddagen.
Uppsala är en intressant stad på så sätt att avståndet mellan punkt A och punkt B alltid är 20 minuter, spelar liksom ingen roll var ställena ligger nånstans, utan det tar alltid 20 minuter att gå nånstans i Uppsala. Tydligen.
Gick runt ett par timmar på stan där innan jag kunde träffa Micke för han hade nån grej med skolan just då, så jag handlade lite tröjor och så för att fördriva tiden.
Käkade middag på en asiatisk restaurang där jag tidigare för första och enda gången så här långt i mitt liv ätit sushi, och det var ingen trevlig upplevelse då. Så det tänkte jag inte uppleva igen utan valde standardmaten - friterade räkor, yummi.
Sen gick vi runt lite mer i stan och kollade på slottet och kyrkan och en massa trädgårdar och lite sånt, verkar vara en trevlig stad faktiskt, är säkert ännu trevligare dagtid när det inte är megakallt ute.
Och så jättemycket mer hann vi inte med, kom hem för en timme sen och nu är jag lite småhungrig igen, te och macka låter som en rysligt bra idé.

puss.

bra dag.

Mm, har varit på gymmet idag för första gången på typ 15 månader då. Lite ringrostig och så men det kändes okej, ville inte ta ut mig alltför mycket, det får bli mer allt eftersom, men fett kul att vara igång igen. Sen har jag äntligen lyckats få tummen ur och ringt till CSN och fixat så jag kan betala hela min skuld till dem, så nu är jag skuldfri, och det känns så sjukt skönt! :D
Sen ringde jag HSB av bara farten och bad dem komma hit och känna på hur jag har det temperatusmässigt i lägenheten, är ju inte mer än 18 grader här inne, om ens det..
Imorgon blir det gymmet igen, och sen drar jag ner till Uppsala och är där över kvällen :)

Doherty.

Så, ska Pete Doherty till Peace&Love igen alltså? Var länge sen man hörde nåt om den killen, undrar om han är ren nuförtiden? Undrar också om han gör bra musik? Undrar om han lyckas komma till festivalen den här gången, så det inte blir som när Babyshambles skulle lira 2007? Aja, det var ett intressant bandsläpp om inte annat..

Metallica.

Hum, nu blir musiksommaren mer och mer intressant för min del, Metallica kommer till Hultsfred. Fast inte den vanliga festivalen utan en annan veckan efter. Fast på samma ställe. Typ. Har god lust att spendera ett par veckor i Småland i sommar med andra ord. Kul som fan att det kommer så grymt många bra band hit i år. Redan inbokade evenemang är ju givetvis Peace&Love men också AC/DC på Ullevi. Nu är jag EXTREMT TOKSUGEN på Hultsfred. Två gånger om. :)

måndag.

Argh, jag hatar måndagar. Verkligen. Det är bara alltid en sjukt jobbig dag där det verkligen inte händer nånting. Jo, en sak har hänt. Min matta är rödprickig efter att nån lyckades hälla ut ett glas rödvin på den i lördags. skit. Saltet vi hällde på direkt efteråt verkade inte fungera så jättebra, så tips på hur man får bort rödvinsfläckar mottages gärna.
Haha, just det, satt och kollade på Vänner för nån halvtimme sen. Det var avsnittet där Chandler och Monica friar till varandra, och jag satt hemma i soffan i min ensamhet och blev alldeles tårögd av ögonblicket. Trots att jag sett avsnittet 10 gånger tidigare och vet precis vad som väntar. Men ändå, mysigt. När jag blir stor ska jag också bli lycklig..
Folket hemma verkar ha blivit magsjuka också, hoppas verkligen det inte var pga maten vi käkade igår, jag klarar mig väldigt bra undan magsjuka just nu.

01.42

I kväll är en sån där skön kväll. Jag sitter med spotify-playlisten som går och tuggar lite i bakgrunden sådär halvostört som man vill att musik ska göra ibland. Nu har den gått hela vägen från Jimmy Eat World ända till Van Halen, då lär jag med andra ord ha suttit en stund. En annan grej med såna här sköna kvällar är att man (jag, som är rätt nördig av mig) tar steget in i wikipedias underbara värld och bara skummar igenom artikel efter artikel tills man kommer så långt in i detaljer om saker man knappt hört talas om tidigare och knappt minns vad man började läsa om två timmar tidigare. Jag älskar wikipedia. Det enda jag saknar ikväll är en skönare stol och en påse godis, typ. Oh, nu kom vi till Volbeat-delen av min playlist, me like.

Min lediga vecka då? Ska iaf gymma med p3 på tisdag har vi bestämt, det ska bli kul. Är så sjukt sugen på att lyfta skrot i några månader nu. Beach 2009 here I come! haha.. Onsdagen ska jag spendera i Uppsala med Mike, så får han försöka övertyga mig varför jag ska flytta dit. Och på torsdag ska jag tvätta. Bra vecka.

Leaving it all with your only friend
Her beauty was lifeless on the stair
Oh, baby I'll carry you away
Into the garden's tale

(fast helgens låt är fortfarande born to run!)

söndag.

Japp, utgång blev det igår, eftersom Frida hade den goda smaken att ta sig upp från Växjö över helgen. S2 som vanligt, lite halvseg, småmysig förfest hemma hos mig med tacos och melodifestival och så. Och stället (iaf köket) ser inte så värst inbjudande ut för närvarande. Nån lyckades spilla rödvin på vardagsrumsmattan också. Så nu är den halvt rapead. Fan.
Aja, S2 var kul, hookade upp med Larry och Pontus och pojkarna och hade det trevligt. Slutade på donk (som vanligt) med en välsmakande McFeast plusmeny, haha :)

Idag sov jag till kvart i två då mamma ringde och väckte mig och tyckte att jag skulle komma förbi på lunch. Och jag är inte den som säger nej till gratis mat och lite familjesällskap, så det bjöds på grillad kyckling och stekta rotfrukter med beasås, det var gott. Sen har jag varit där hela dan typ, kollat lite på hockey och sjungit lite singstar och så. Lyckades sälja tv'n också, Kristian var ett villigt offer och betalade 400 kronor för den. Mycket trevligt :)
Nu sitter jag och funderar vad jag ska göra resten av kvällen, jag vet vad jag borde göra, städa lägenheten. Men det har jag absolut ingen lust med alls. Kanske går nån film eller så.

frulle.

Sitter och trycker ett par mackor nu, har precis kommit hem från en fredagkväll som onekligen var vädigt intressant om inte annat. Så mycket supande som det var i matsalen ikväll har jag aldrig sett tror jag, fast vi kanske hade ögonen mer öppna ikväll..Vi skickade väl ut säkert 15 pers totalt under kvällen för att de inte fattar bättre än att man inte dricker alkohol på en familjerestaurang. Och dessutom fortsätter efter att vi sagt till upprepade gånger..suck..strunt samma att klockan är tolv på natten, donken är ingen stor förfest där man kan dricka sprit och öl hur man vill. Och vissa kan ju inte acceptera att man blir utslängd om man inte sköter sig heller, så då ska man hota personalen också. Moget. Slutade med att två securitas- och två polisbilar kom till jobbet och fick styra upp situationen. Lite läskigt var det, var lite hotfull stämning innan securitas kom dit, fast sen kände man sig rätt nöjd ändå :)

Nu är frukosten uppsäten, och nu fick jag grotesk ångest över mitt diskberg som säkert är 4-5 dagar gammalt nu. Många tallrikar och glas som måste göras rent. Men det får jag ta hand om imorgon när jag vaknat, nu är sömn ganska högprioriterat. pusshej.

amendurå? vem? jag?

Ahh, fett skönt med ledig dag, har inte gjort så jättemycket, eller jo, när jag tänker efter så har jag ju städat, diskat, handlar mat, tvättat, lagat mat, diskat igen och kollat lite på vad jag vill göra med mitt liv, och har fortfarande inte kommit fram till ett vettigt svar..suck.. Men min korvstroganoff blev god i alla fall. :)
Nu är det bara två dagar kvar, 15-23.30 i morgon och 19-04.30 på fredag, sen är jag ledig i 10 dagar, yay :)

Peace&Love-bandsläpp.

Nytt bandsläpp idag, 20 nya akter. Fast man kan inte bli annat än besviken när de inte släpper nånting bra! Visst, Backyard Babies kan man ju se, och Dia Psalma förstås. Men resten då? Okej att det är musik från blandade genrer och att några säkert kommer hoppa högt över skumma tyska band, men jag vill ha dit fler stora band. Som jag gillar.
Men det är ju fortfarande februari så det lär ju komma ett gäng bra band/artister till iaf.

natt på jobbet.

Skulle egentligen bara jobbat 19-00 ikväll, några sköna timmar och lätta pengar tänkte jag. Men eftersom vi bor i en stad där det tydligen är helt okej att bära kniv när man går ut och käkar på en restaurang så blev kvällen lite längre än planerat.
Stör mig så jävla mycket, två killar som beställer vatten, och när de får sina muggar så går de och plockar läsk istället. Sånt händer ju typ hela tiden, men när Robbie gick dit och sa till dem så drar en av dem kniv. Helt jävla oprovocerat. För en jävla liten läsk. 10 spänn. Tyckte han att det var värt att hota min kompis till livet för. Vad fan är det som händer? Ska man behöva känna sig osäker varje gång man går till donken på kvällarna? Och vad är det som motiverar en människa till att dra kniv för att han blir tillsagd att han gjort fel, vilket han var väl medveten om? Idioti.

Iaf, polisen kom och tog vittnesmål och så, Robbie fick åka hem och lugna ner sig lite och jag fick jobba till halv tre istället. Funkade okej, det var rätt lugnt hela kvällen så.

helgen.

Så det blev utgång i lördags, förfest en la casa mia, med en massa donkenfolk typ bara. Några till var det nog där. Blev några öl och en del Guitar Hero innan vi drog till The Rock House vid tolvtiden, där Mackan och Krang skulle lira med sitt band, och det var kul att se. Riktigt bra var det faktiskt. KUTGW :) Efter det så drog vi till s2 och skakade lite rumpa i typ en timme innan vi drog till donkey och hälsade på simon som hade en mycket jobbig natt, var längesen jag såg så mkt folk där på en krognatt. Aja, efter ett par hamburgare drog de som var kvar av gänget (jag, pontus och magda) hem till mig på efterfest, fast det blev inte så mycket till fest för vi somnade nästan direkt..vid typ halv fem eller nåt. trevlig kväll :) 

Vaknade vid typ halv tre igår med nackont deluxe, och ser att min lägenhet inte mår så värst bra, burkar och flaskor så långt ögat kan nå, men jag är lite sprit rikare iaf ;)
Sen träffade jag Micke och P3 och vi whinade om hur jävliga våra liv är, haha. Ska med P3 och gymma senarei dag, känns som att det är dags att börja på riktigt igen nu.

Natten spenderade jag i soffan och kollade på Superbowl, fasen vad spännande det var. Synd att Cardinals inte kunde få vinna då, Larry Fitzgeralds touchdown i slutet var mäktig. Fast ännu mäktigare var James Harrisons 100-yardlöpning innan han tryckte in en touchdown. 100 yards. 91 meter. I full amerikansk fotbollsutrustning. På inte mer än 15 sekunder. Det är viljestyrka.


RSS 2.0