söndag kväll

Ah, franskatentan igår gick som på räls. Lite för enkel var den allt och jag var klar på 25 minuter. Nu sitter jag och dricker te och äter morotskaka samtidigt som jag kollar NHL-hockey. Bra grej. Jag åker nog till Borlänge en vända på torsdag antagligen, håll inte igen med välkomsthyllningarna.

måndag.

Äh, jag vet, jag är skitdålig på att blogga. Men hur kul kan det vara att läsa om mina pluggbravader och sånt varje dag? Så därför låter jag er läsa om det ungefär en gång i veckan istället.

Sen senast har jag:

- Skrivit tenta i Språkhistoria, det gick bra.
- Kollat genom nästan hela Band of Brothers, det går också bra, och jag blir sugen på att spela krigsspel.
- Kollat en del fotboll, samt börjat ladda inför nästa tenta. Franska på lördag.

vlc?

Läs detta. Humor.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/superettan/syrianska/article7951089.ab

101013

Det är intressant hur världen fungerar ibland. Just nu känns det som att jag är fast i ett nät. Ett stort nät av framförallt tentaplugg inför terminens första tenta som jag har nu på fredag. Nätet innebär att jag sitter på samma stol, vid samma bord, med samma anteckningar och dricker samma kaffe tokmånga timmar om dagen. Och med tokmånga menar jag fem-sex. Det är vad jag klarar av. Vissa kör på stilen att sitta uppemot tio timmar om dagen, jag funkar inte så. Absolut max fem, sex timmar. Sen blir det några timmar passiv bearbetning om vad det är jag har gått igenom under dagen. Vad jag vill säga med det är att jag känner mig lite smånöjd med mig själv och att den här tentan kommer gå alldeles utmärkt. Sedan är det bara att ladda upp för nästa, de kommer som på ett löpande band nu. Och det är då man behöver en värld som fungerar på ett önskvärt sätt. Man behöver de där sakerna som får en att må bra och känna att det finns en värld utanför Engelska Parken. Ikväll hade kunnat vara ett sådant tillfälle, men istället lyckades svenska fotbollslandslaget med konstycket att totalt skämma ut sig själva inför hela fotbollseuropa. Och det var ju milt sagt inte något som bidrog till den positiva stämningen. Så jag får försöka hitta något annat istället, vad det nu skulle kunna vara...?

Sleepless in poetry.

Could this be?
Why wasn't I the one who would see?
This thing, it's tearing me up
It's like being viewed from a cup
I'd give anything to get some sleep,
but I guess I'm just in too deep.

RSS 2.0