touch

Jag gillar touch-telefoner, de är coola och behändiga. När däremot själva touchfunktionen slutar svara övergår mitt gillande i ren frustration. Så ser det ut nu. Telefonen inlämnad på reparation, borta i typ två veckor och jag är nu telefonlös. Det måste styras upp fortast möjligt, för utan telefon kan man inte vara.

.

Har precis sett Schweiz äga Spanien i vm. Klockrent försvarsspel. Minst sagt. Spanien var sådär. Ganska fantasilöst anfallsspel. Aja, korta meningar i all ära men nu ska jag åka ner till Vallen och heja på Brage. Heja.

0013

Wow, vilken dag. 6-15 blev 6-16 och sjukt mycket folk. Så går det när det är studentdag. Det var hursomhelst rätt kul och nu är jag med i matchen på riktigt igen. Bra. Tänkte även styra upp en utgång men en tvåtimmars powernap hjälpte inte direkt, är fortfarande rätt trött och jag gjorde nog rätt som stannade hemma. Hoppas alla studenter har haft en kul dag iaf, det kassa vädret till trots. Imorgon ska jag göra så mycket som ingenting. Sittmusklerna ska få jobba då det är tre Vm-matcher på tv. Gillas starkt.

100606

Nu har jag tagit mitt pick och pack och parkerat i hemstaden. Eller det som var hemstaden förut, nu är det lite mer osäkert var jag har mitt hem tycker jag. Hursomhelst så lever jag på mina föräldrar och kommer så göra i nästan två månader framöver, och jag tror inte de har något emot det. Idag har varit en trevlig dag med grillning i spöregn och åska, men det gick bra ändå. Hela familjen samlad och det var mysigt att sitta under filtar när det smattrar öronbedövande på plåttaket..

ett inlägg från fel sida dygnet.

Eftersom min dygnsrytm är inställd på sommarlov/Stanley Cup-final så är det lite svårt att somna på bra tider de nätter man känner för det. I natt är en sån natt. Jag vill gå upp relativt tidigt imorgon för det är en del saker som måste fixas innan jag åker hemhem på lördag. Och dessa saker bör fixas innan kvällen för då ska vi ut och dricka öl och dansa och ha precis så trevligt som vi haft under hela året. Det är lite bittersweet, visst står Uppsala kvar när jag kommer tillbaka i augusti, men jag undrar om det inte är först nu jag kunnat njuta av tillvaron här på riktigt. Inga direkta krav, att bara kunna gå ut och lägga sig på en filt i solen och äta vattenmelon och umgås med bra vänner och bara vara. Nu kan jag det.

Har bra planer inför sommaren också, det kommer bli en bra sommar i år. Det säger jag inför varje sommar men nu tror jag verkligen på det. Om man bortser från faktumet att jag ska jobba så kommer det bli en underbar sommar, men eftersom jag är vuxen nu så kan det vara bra att jobba. Och jobb ger i vanlig ordning pengar. Som är bra att ha. Hursomhelst så åker jag till Gotland över midsommarhelgen. Några dagar med sol och bad och öl och värme och språkvetare. Sjukt bra grej. Nästa bra grej blir i slutet av juli till början av augusti, då jag far till Spanien, närmare bestämt till Xàbia där man kan sola och bada och dricka öl och ha det varmt. Det finns nog språkvetare där också. Sen när jag kommit hem från Spanien blir det en dag i Stockholm. Sonisphere med bland annat Iron Maiden och Mötley Crüe, ja tack. Så, som sagt, det kommer nog bli en bra sommar. Nu ska jag återgå till mina tafatta försök till att sova, det vore trevligt. Gonatt.

Glömde jag nämna det..?

Sommarlov!

Firas med Stanley Cup-finaler. Bra grej.

RSS 2.0