snart maj.

Idag var en intressant dag på jobbet, valborg ju, och det blev rätt lugnt på eftermiddagen iaf, det mest givande var att minst fem bilar i driven de sista timmarna kom med förare och passagerare utan kläder, och så filmades allting. Så antagligen ligger man ute på youtube imorgon. Kreativt.
Nu ikväll blev det ingenting, har suttit de senaste två timmarna och kollat på Friends bara, rätt soft. Fyllesamtal har ramlat in sen åtta ikväll, men som sagt, orka när jag börjar 10 imorgon.
I helgen ska det tydligen bli sjukt varmt har jag hört, så underbart att man är ledig då. Nu kommer soldyrkandet fram igen. Yay :)

30:e april.

Och og ska jobba till sent, eller iaf till kvart över åtta. Och börjar jobba 10 imorgon igen, och festen som jag är bjuden på är långt ut åt helvete, och jag har ingen aning om hur jag ska ta mig varken dit eller hem. Så vi får se hur det blir, känns lite lockande att bara sitta hemma ikväll faktiskt, som vilken annan dag som helst, vad är det för speciellt med Valborg överhuvudtaget?

working man.

Åh gud, jag har sån träningsvärk i bröstet att det är helt galet. Bara man petar på tuttarna värker det i hela överkroppen. Tacka hantelpress för det, men det är ju värt det i slutändan, annars skulle man inte hålla på. Så här seriös har jag inte varit med träningen sen vi körde fem gånger i veckan på Atlantum hösten 07, det var träningsnarkomani. Men kul att se resultat, och det är väl det jag är ute efter nu med. Fast inte fem dagar i veckan på gymmet, behöver lite löpträning också, och dagens halvtimme kändes bara finfint, kunde dra på lite snabbare tempo än vanligt så jag tror det är dags att öka på distansen. Ska ju ändå springa 21 kilometer i september. Det är rätt långt, har aldrig sprungit så långt innan, jag har gått sträckan i lumpen några gånger, men det är inte samma sak. 

creep

Och där blev lägenheten dammsugen, och disken blev diskad. Jag tog till och med hand om toaletten, även fast det knappt behövdes, Ska nämligen visa lägenheten för en snubbe imorgon, och då vill man ju att det ska se fint ut, eller hur? Det gick rätt fort, jag skrev på uppsägningen i fredags och han ringde igår redan. Där ser man.
Idag är det lite jobb som gäller, 15-22, är rätt kort pass egentligen, kommer nog bli rätt soft. Hoppas vi.
Nu ska jag ta tag i saker och ting igen och dra på mig löparskorna, det blir asbra. :)

fotbollen

"Välkomna till nya Domnarsvallen" Jotack, träbänkarna var lika obekväma nu som de alltid varit, men konstgräset var fint, och Brage spelade bra och vann rättvist. Det var trevligt att se.

en sån där måndag

Lyckades med att sova ut inatt, 10 sköna timmar blev det. Under de tre långa timmar jag har varit vaken så här långt har jag inte lyckats med direkt nånting, har mest hängt på facebook och gjort dumma test och stalkat vänner. Typ. Termometern ute säger 20 så jag måste väl undersöka sanningshalten i detta snart. Bandits webradio spelar Metallica en gång i kvarten, och i princip bara singlarna från senaste skivan. Känns som att de börjar bli lite sönderspelade nu..
This I swear, This I swear, This. I. swear.
Från The day that never comes, som jag hoppas de kommer spela på Sonisphere. Och som jag förövrigt lyckades med att klara på Guitar Hero i veckan. Go me.

Tydligen kommer Green Day till Stockholm i höst, jag vill se. Nån som känner för att hänga med?

Nu har det blivit dags att göra nåt produktivt av den här dagen också, gymmet känns lite lockande faktiskt.

nonsens

Jag har en skum känsla i kroppen, jag är helt död efter att ha jobbat hela helgen, men på samma gång känner jag mig nästan lite övernöjd med allting just nu. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, det har givetvis lite med vädret och ljuset att göra, man blir ju galet nöjd när man kan glida runt i shorts och t-shirt och att man kan ha solglasögon utan att man skäms för det. Och så är det såna småsaker, som en liten enkel bloggkommentar, sånt gör en glad. Verkligen.
Pappa ringde precis, vi ska kolla på fotboll imorgon, Brage-Västerås på Vallen. Där har jag inte varit på många år, iaf inte för att se Brage spela. Har väl dömt fotboll där en del gånger, fast det var ju ett par år sen jag slutade med det nu. Men när man var liten hängde man ju på Vallen så ofta man kunde, Brage var ju laget liksom, glömmer aldrig 5-0 mot Jönköping en iskall höstdag då de tog steget upp i Superettan igen. Eller 2-0 i cupen mot AIK, goda tider. Och nu ska jag tydligen dit igen, får väl leta reda på min gamla halsduk då..

fyllebloggande.

Kvällen blev inte direkt som planerat om man säger så, hamnade på en helt annan förfest än vad som var tänkt från början och vi orkade inte med krogen heller, så jag, Johan och Sadeem drog till Max och käkade lite mat.
Nu har jag av någon anledning hamnat hemma med en kopp donkenkaffe i handen och ska snart gå och sova mig lite, skönt att komma hem vid ett istället för vid fyra som det brukar bli ibland (alltid.)


yes man.

Oh yes, skön film. Verkligen. Typisk Hollywood-grej om att gå från att inte ha nåt i livet (eller i alla fall inte ta vara på det) till att få allting. Typ. Bara genom att säga ja till alla möjligheter och förslag man får. Det låter rätt skumt iofs, men eftersom det är Jim Carrey som spelar huvudrollen så går det bra, men bara just därför. Han gör hela filmen i princip. Se den.

no man.

Så, idag var det dags. Har sagt upp lägenheten, så den första augusti är jag officiellt bostadslös. Det känns lite sådär faktiskt, jag trivs ju galet bra här, nära till stan och jobbet och det är rymligt och det funkar för det mesta bra med servicen och så här. Men men, jag ska ju inte bo i Borlänge i höst så då är det ju lika bra. Om någon är intresserad av placet så hör av er så ska jag försöka hjälpa till :)
Var en mycket trög dag på jobbet, inte så att det var händelselöst, tvärtom, utan mer att det bara var så mycket att göra att det bara blev jobbigt med allt. Suck. Och så jobba 10-19 hela helgen på det. Suck, suck. Och så är mjölken slut till råga på allt. Usch vad jobbigt det blev, dags att sluta blogga nu innan allting blir helt genomsyrat av depression.

desolation row

Det var rätt okej att jobba idag, 14-22. Kan bero lite på att jag fick ta det chill i DT-ettan i några timmar. Och tidig rast. Det gör väldigt mycket, även om man käkat innan så blir iaf jag alltid så seg om man jobbar mer än tre timmar innan rasten. Sen brukar det inte spela så stor roll att man har fem timmar kvar efteråt. Låter kanske lite knas, men så är det.
I morgon ska jag träffa A-C på HSB och prata lägenhet, tiden är inne känns det som. Lite scary.
Dagens löprunda var inte lika skön som den jag tog i måndags, nu gjorde det förbannat ont i höger smalben och jag kände att mitt löpsteg inte alls satt där det skulle, kändes som att jag sprang och haltade. Måste ha sett jätteroligt ut, och när jag försökte justera det så snubblade jag bara fram. Inte bra. Inte bra alls, hoppas det känns bättre imorgon.
Peace&Love har gått ut med speldagar för de artister som är klara, och jag måste säga att det börjar asbra redan på torsdagen, med Volbeat och Mötley Crüe. Fast så var det väl förra året också om jag inte har fel, att de flesta bra artisterna spelade redan första dagen, undrar varför det är så? För att folk inte orkar vänta på sina favoriter? Eller nåt annat?
Nu blir det en kopp te och lite rostade mackor tillsammans med nån film eller tv eller liknande innan det är sovadags.

el fútbol.

Har precis kollat på Barcelona-Sevilla på Tv4 Sport, en kanal jag börjat gilla mer och mer på sistone, mest för att de visar så galet mycket spansk ligafotboll. Hursomhelst så hade jag tänkt mig att det skulle bli en tät och jämn men underhållande toppmatch. Det blev 4-0 och jag kom på varför jag älskar spansk fotboll. Såna mål, sånt spel, sån underhållning. Galet kul. Fast matchen igår, Real Madrid-Getafe, var ännu mer underhållande, 3-2 och avgörande i 93:e minuten. Det är såna matcher som gör att man bara vill se mer och mer fotboll. I helgen är det Valencia-Barcelona, fast den lär man ju inte se skymten av då den spelas klockan 22 på lördagkvällen, och då ska vi antagligen festa. Och när vi festar så är det inte så populärt med fotbollstittande har jag märkt.. :)

nytt från kent. wee.

Just hemkomna från Berlin... 

Session nr 1.

Vi har påbörjat inspelningarna av det som kommer att bli vårt åttonde album.
Under två extremt fokuserade veckor har ett stort antal sånger spelats in.
Låtarna är skrivna under hela förra året och fram till i början av April.
Det är självklart det bästa vi gjort.

Ännu vet vi inte exakt när det kan komma att släppas.
Om några dagar återupptar vi inspelningarna i Bunkern.

Vårt musikaliska år har börjat helt fantastiskt.
Ödmjuka hälsningar från Världens just nu Bästa Band.

Jocke Berg made my day. :)

no hay agua.

Har inget vatten i min lägenhet. Tydligen så är det avstängt på grund av en stor vattenläcka nånstans och ska fixas nån gång "under dagen". När är "under dagen"? Om en halvtimme? Två timmar? Klockan elva ikväll? Detta suger, jag vill duscha och borsta tänderna och kunna spola i toaletten. Känner mig helt galet handikappad. Men jag kunde iaf tvätta i morse, det var ett plus, kanske bara är i mitt hus det är avstängt.
Funderar på att ta mig ner till gymmet en sväng, och sen lär jag ta mig till ica och handla lite. Måste väl köpa lite vatten på flaska också då, är precis som i Spanien där man inte vågade dricka kranvattnet överhuvudtaget, fick köpa stora femlitersbotellas med vatten för att överleva. Ahh, dessa primitiva tider..

och nu blir det skamlös reklam..

En sak fick mig att fundera lite idag när jag klev innanför dörren hem, på dörrmattan nedanför brevinkastet låg det en tidning. Annonsbladet närmare bestämt, en ganska kass gratistidning fullproppad med reklam och lite lokalinformation. Jag kan komma på femtio tidningar som jag hellre läser än den. Iaf så har jag sedan några månader tillbaka en liten fin lapp på min dörr där det står "Ingen reklam tack" med stora fina bokstäver, mest för att jag inte orkar läsa all reklam som dimper ner framför allt på söndagar och måndagar, men också för att man måste bära ner skiten när lägenheten blir belamrad av erbjudanden från ica, lidl och onoff. Miljöaspekten bryr jag mig inte om direkt, det är bara nånting man kan säga om nån som är intresserad skulle fråga, typ "Åh, så du tycker heller inte om att de skövlar regnskogen för att trycka meningslösa reklamblad?" "Nä, precis." Pluspoäng.
Hursomhelst så har det funkat bra med den där lappen på dörren, ingen reklam har åkt ner och jag har varit nöjd med detta. Fram tills för nån vecka sen, då jag fick ett Annonsblad. Då tänkte jag väl bara att nån kanske anser att Annonsbladet inte räknas som reklam, i och med att det även innehåller artiklar. Minns att jag tänkte så på den tiden jag, brorsan och pappa delade ut reklam i Idkerberget och Tuna Hästberg på helgerna. Så det var väl inget mer med det då, så jag la till texten "Gäller även Annonsbladet" på lappen på dörren, och tänkte att nu kan man väl inte vara mer tydlig. Ingen reklam. Inget Annonsblad.
Men tydligen inte.
Så nu funderar jag på vad jag ska skriva mer på lappen eller om jag ska skriva en helt ny lapp så att tomtarna som delar ut reklam ska förstå att de gärna får göra det, bara de ger fan i min brevlåda. Har ideér på att börja med nåt i stil med "Vad är det ni inte förstår era jävla kräk..." fast jag vet inte riktigt.. Grannen mitt emot har en fin dikt på sin dörr, det gillar jag, fast jag är inte så jättebra på dikter. Om nån har nåt förslag på hur jag ska formulera mig så kan ni väl hojta till, det skulle vara uppskattat.

...---...

Lite nya band klara till Sonisphere, bland annat The Hives, de är ju bra, men på en renodlad hårdrocksfestival? Det känns fortfarande lite som att det är som brorsan sa; "Metallica och en massa skitband".
Se till och boka In Flames och Sabaton så kommer jag bli nöjd iaf.

mysljus

Aaaah, og är nyduschad, morgonrocken och mystofflorna åkte på och jag kom på den briljanta idén att tända lite ljus. Så nu har jag skapat en mysstämning som jag inte kan klaga på, lite skön bakgrundsmusik och doftljus som luktar banan. Det är sånt som gör att man blir på bra humör. Så litet, så enkelt, så bra.

soulweeper

Nyss hemkommen från en halvtimmes löprunda, och jag känner mig fortfarande vid liv. Mycket trevligt. Inga störande moment typ onda knän, andnöd efter fem minuter eller sega ben. Är verkligen taggad inför att komma i bra form inför Stockholmsloppet till hösten, hoppas det kan hålla i sig på ett bra sätt. Är ju så kul att ta sig ut nu när snön försvunnnit också, det hjälper ju en aning.
Annars har dagen varit rätt seg, klockan gick galet långsamt på jobbet, utom de första fyra timmarna för ovanlighetens skull. Sen efter rasten var det trök, hände inte så värst mycket, en typisk måndag.
Nu ska jag leta mig lite mat och kolla om det är nåt kul på tv, puss&kram.

rockmaker.

Hm, två dagar utan blogginlägg..moget. Känns som att helgen gått helt galet fort fastän jag inte gjort så överdrivet jättemycket. Var hos syrrran på kalas igår, åt god mat och fikade och hade allmänt trevligt. Men jag tror deras unge avskyr mig, så fort han hamnar i mitt knä så börjar han gråta. Känns stabilt. :/ Syrrans kille bjöd på Jack Daniels till kaffet också, och det kunde man väl inte tacka nej till, så det började redan då på eftermiddagen. Sen fortsatte kvällen hos Jonny med lite singstar och så, innan vi drog vidare till en annan fest på Hagalund och lekte lite med ormar och spindlar. Det var kul :)
Sen blev det Flamingo. Igen. Det är ju gratis så, var väl inte direkt überkul, men ett antal öl senare så tänker man inte så mycket på det, gillade verkligen Michael Jackson-låtarna på slutet, det höjde stämningen. Blev fyllekäk på donken innan jag fick skjuts hem av Linnea, tack för den :)
Idag vaknade jag runt halv tio av att munnen var torrare än sandpapper, så jag fick ta mig upp och vingla fram till köket och hälla i mig typ tretton glas vatten innan jag tog mig tillbaka till sängen och sov till ett, välbehövligt. Sen ville jag ner på marknaden så jag tvingade med Sara dit, gick några varv, köpte lite onödiga grejer, och en present till Jonna som fyller år (grattis) Sen blev det mat på donken (igen) och där hängde vi ett tag. Följde även med Simon och ägg tll Hedemora för att hämta lite grejer till restaurangen, mest för att vi hade ganska tråkigt, eller för att vi är nolives, ingen vet. Det var rätt kul iaf, sen drog vi till Jonna för att säga grattis (tack för tårtan). Nu har jag hamnat här, ska slänga i mig lite mat igen innan det är dags att sova, ska öppna imorgon. Me no like.

dumdom.

Tänkte skriva en del om Pirate Bay-domen, men jag är inte så überbra på att formulera mig, så jag snor ett citat som jag hittade på nätet.

Rent konkret innebär det att man skulle få juridiskt ansvar för allting man länkar till eller pekar mot på sina sidor — ungefär som om man skulle kunna dömas för de brott, som personer man någon gång nämnt vid namn, begår. I hur många led då? Det vet ingen.

Vem blir först att stämma Google då? MGM eller 20th Century? Känns som att rätten fortfarande inte riktigt att fattat vad det handlar om..

viva la vida

Nu är det 2½ men på tv, de snackar om föräldraskap. Och fyllor. Samtidigt. Man måste bara älska det programmet.
Gårdagen blev rätt rolig, hamnade hos Johan och hängde med han och Sara på en del olika ställen, bland annat donken. Som sagt, det är där det händer. Kvällen slutade med att vi skulle kolla på Dumb&Dumber, OG däckade efter typ fem minuter, men vaknade en gång var typ tionde minut av Johans asgarv, haha. Ångrar lite att jag inte försökte hålla mig vaken mer än vad jag gjorde, den filmen har ju alltid varit en av mina stora favoriter. En skön klasssiker helt enkelt. Och det var rätt längesen jag såg den...fasen..men måste man sova så måste man. Vaknade runt elva på Johans soffa, som fortfarande är skön att sova på.
Har inte gjort speciellt mkt idag, sov för lite under natten så jag däckade väl av några timmar på min egen soffa. Vad är det med mig och att sova på soffor egentligen? Tog tag i mig själv efter några händelselösa timmar och gick ut och tog en löptur, det var bra skönt. Nu har jag lagat och ätit Spaghetti Bolognese, mycket gott. Vad jag ska göra ikväll har jag ingen aning om, att bli dretfull har jag ingen lust med, även om öllusten visade sig ganska rejält igår, eller hur Sara?
Vi får se vad det blir, sitter rätt skönt här faktiskt :)

jueves

Blev tidig helg för og den här gången, fick lätta från jobbet typ en och en halv timme innan planerat. Var ganska dött, lite synd då jag var rätt taggad för att ösa lite. Men jag ska väl inte klaga antar jag..
Nu sitter jag och väntar på att P3 ska ta sig in till stan så vi kan gå iväg och gymma, känner mig tillräckligt frisk och fräsch för det så det ska bli skoj. Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra av, har väl lite missad nattsömn att ta igen iaf, däcka till en film låter ju rätt lockande om inte annat (:


saker som man stör sig på.

Har en del småsaker i vardagen som jag stör mig på ibland. Vissa är återkommande medans vissa är såna grejer som man upplever bara lite då och då. En frekvent återkommande grej som jag stör mig på är min toalett som efter man har spolat bara fortsätter rinna i evighet typ, eller iaf tills man ruckar till spolspaken. Det brukar störa mig för det låter galet mkt av rinnande vatten och man blir bara nödig av det och så går man och gör det man ska och så ska man spola och så går det inte för vattenbehållaren i toaletten är ju såklart tom. Det är rätt irriterande. Ska ringa hyresvärden och be dem fixa det nån gång.
En grej som jag stör mig på just nu bara är att jag inte kan se Porto-Manchester United på varken tv eller streamat från nätet, så jag får följa matchen via textad liverapport från svenskafans.com. Vad tattigt det känns. Lite halv-b att de visar matchen på viasat fotboll istället för att göra det på sexan. Tomtar.

men allvarligt?

4-4? I en fotbollsmatch? I en kvartsfinal i Champions League?
Kan väl inte klaga på underhållningen direkt, bästa matchen jag sett på jag vet inte hur länge.

Nu ska jag trycka i mig ett par mackor och kolla på Gordon Ramsay innan jag rör mig mot sängen, puss och gonatt.

champions

Dagen har varit rätt seg, som väntat. Gick okej att jobba, somnade på rasten och fick gå hem en och halv timme tidigare för det var så lugnt. Det var trevligt. Sen kom jag hem och sov en stund till, åt och duschade och insåg att jag hade rätt tråkigt och behövde lufta några tankar. Så jag gick ut på en promenad. Hamnade som så många gånger förut på donken där folk hänger. Finns alltid folk som hänger där som man känner och kan snacka lite med. Blev kvar där i nån timme innan det fick vara nog, tyvärr var det en radikal temperaturskillnad mot när jag gick dit, så og frös en del...
Aja, nu kollar jag på fotboll på sexan, Chelsea-Liverpool, 0-2 står det i halvtid och det är galet rolig och bra fotbollsmatch. Snygga mål och dramatik, och vi har bara kommit halvvägs.
Börjar må bättre rent förkylnings- och halsontmässigt iaf, skönt det då.

suck.

Jag är nu trött för att jag inte har kunnat sova alls inatt, lite sjuk men antagligen inte tillräckligt för att vara hemma från jobbet idag och rysligt sur över att jag har misslyckats med att göra gröt genom att hälla i typ 5 ggr så mkt salt som det ska vara så nu smakar det skit. Så går det när man står och sover i köket. Detta kommer bli en intressant dag tror jag. suck..

surfing with the alien.

Har precis kollat på Monsters versus Aliens. Den var rätt dålig, tyvärr. Hade hoppats på nåt mer. Det enda bra var den blåa blobben bob. Han var rolig. Nu är klockan mycket och jag bör gå och lägga mig och sova. Jobba 6-15 imorgon.
Och på onsdag. Och torsdag. Sen har og ledig helg. BV - Bra Vecka.

lost.

Jag känner mig nöjd. Jag har varit hemma hos mormor och ätit god mat och fikat och varit social och trevlig. Eller så trevlig jag kan vara iaf. Kanske inte är så värst imponerande, men man försöker väl iaf.
Nu sitter jag och börjar känna mig seg och förkyld och grejer. Orka bli sjuk nu. Har inte tid eller lust med det. Parlamentet på tv nu, var bra längesen jag följde det. Det var roligare förr. Med Rosenfeldt, och Schyffert.
Funderar på att kolla på film. Eller gå ut och gå. Om jag orkar. Vet inte. Fan.

Halsen gör fortfarande ont.

Aj.

påskdag.

Oj, har hunnit med så galet mkt idag egentligen, dagen började iofs sådär med att jag blev väckt av telefonen vid halv åtta. Och tjugo i åtta. Och tio i åtta. Och vid åtta. Av samma person alla gångerna. Lite sådär småirriterande men det var ju tvunget. Skönt att det löste sig iaf..
Sen vaknade jag av ett sms vid tio, från mamma som ville att jag skulle komma över och käka lunch senare, och som jag skrivit tidigare så är jag inte den som tackar nej till gratis hemlagad mat. Fast först skulle jag träffa Frida på max som utlovat, glass och kaffe i solen vid tolv, och snack om livet och framtiden och allt det vanliga. Det var trevligt.
Sen blev det till att knata hem till mor och far för att äta lite och uppdatera dem om mitt liv och uppdatera mig själv om vad som händer där hemma. Blev kvar där några timmar, kom väl hem runt fem och började fundera på vad jag skulle göra av resten av dagen. Så ringer en snubbe som inte vill bli nämnd vid namn i bloggen för han är paraniod men är en mycket bra kompis till mig och vill hänga, och det var ju ett tag sen så why not? Blev en del deeptalk där under kvällen, och vi hade rätt kul samtidigt. me like. Hann med att handla också. Och ta en promenad. Och kaffe på donken. Produktivt.
Sen ringer Johan ungefär samtidigt som OG börjar bli hungrig igen och säger att det ska käkas på max, med Sara, Ägg och Anders. Väldigt lägligt måste jag säga, och det var gott. Som vanligt. Jag har ju fått det vetenskapligt bevisat på Facebook att jag föredrar Max av hamburgerkedjorna, och det kan jag väl säga att jag gör. Iaf om man bara snackar om maten. Fick jag välja mellan en Big Mac och en Originalburgare skulle jag välja den sistnämnda iaf sex dagar i veckan.
Sen gick jag hem, har väl mest hängt runt lite på Internet sen dess, har iofs hunnit med att diska också, wtg. Men nu är det iaf dags att sova. Puss och gonatt.

mannen i den vita hatten.

En bänkrad i en rastlös sen april 
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till 
Jag kan få dig när du vill 
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång 
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget 
Det är inte så långt hem 

Än finns det tusentals tårar kvar 
De var dina att ge vemsomhelst 
Äntligen 
De är de dyrbaraste smycken du har 
Så be aldrig om ursäkt igen 
Äntligen passerar vi deras gränser 

Minns du vår blodsed, våran lag 
Vårt dumma korståg mot en lika korkad stad 
Jag minns allt, som naglarna mot glas 
Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt 
Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagande blick att de känns 
Att det är långt hem 

Och snart finns det inga tårar kvar 
De var våra att ge vemsomhelst 
Äntligen 
De är de dyrbaraste smycken vi har 
Så be aldrig om ursäkt igen 
Äntligen sätter du själv dina gränser 

Den där pojken jag aldrig kände 
Som gick på gator jag aldrig såg 
Och tänkte tankar jag aldrig tänkte 
Under ett tunt och flygigt hår 

Och alla känslor slog och sprängde 
Hela vardagen full med hål 
I en tid då inget hände 
I en stad som alltid sov 

Men älskling vi var alla en gång små 
Ja, vi var alla en gång små 
Ja, vi var alla en gång små 

Jag kastar stenar i mitt glashus 
Jag kastar pil i min kuvös 
Och så odlar jag min rädsla 
Ja, jag sår ständigt nya frön 

Och i mitt växthus är jag säker 
Där växer avund klar och grön 
Jag är livrädd för att leva 
Och jag är dödsrädd för att dö 

Men älskling vi ska alla en gång dö 
Ja, vi ska alla en gång dö 
Ja, vi ska alla en gång dö 

Vi ska alla en gång dö 
vi ska alla en gång dö 
vi ska alla en gång dö 

easy.

Påsk alltså? Jag som har slut på ägg, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Eller nåt. Påsken känns fortfarande som en fett överskattad högtid, kan inte påstå att jag bryr mig speciellt mycket om den, just den här påsken gillar jag för att vädret är så galet bra, synd bara att man har jobbat hela helgen. Men jag är iaf ledig imorgon. Vilket får mig att tänka på att det är lördagkväll, och jag sitter hemma och gör mest ingenting. Och det är bara så skönt, har verkligen ingen lust att dricka mig full ikväll, så detta får bli den där vita helgen som far tyckte jag skulle ha. Nästa helg däremot..

Dagen har varit rätt givande. Seg men givande. Skällde ut en snorunge som lekte med speakerboxen. Eller skällde ut, jag bad honom dra åt helvete. Jag kan vara rätt elak ibland.. :)

midlife crisis.

Jag är korthårig igen! Jag har saknat det! Så skönt, så kort...så enkelt! :)
Fast nu är det en skum mix av en massa olika färger i håret, lär väl fixa till det på nåt vänster. Får rådfråga mina frisörkompisar om hur jag ska göra.
Faith no more kommer till Peace&Love btw, kan inte alls klaga på det.

Can you feel it, see it, hear it today? 
If you cant, then it doesn't matter anyway
You will never understand it 'cause it happens too fast
And it feels so good, it's like walking on glass

Spenderade kvällen hemma hos Sara med en klockren Hawaii-pizza från American Take Away, lite snack och Pirates of the Caribbean-kollande blev det. Fast jag sov mest. Och Sara satt vid datorn och bloggade och så typ, men kul att inte behöva sitta hemma själv liksom. Även fast man inte gör så värst mkt så gör man det iaf tillsammans, och det är kul att umgås med Sara, hon är så lätt att umgås med. (fjäsk..?) Haha, filmen tog slut vid ett och jag knatade hem. På vägen ringer Johan och säger nåt i stil med "Jag tyckte väl att det var du som gick där..:" Usch, jag tycker sånt är läskigt, när nån ringer och säger typ "jag ser dig" eller "kolla bakom dig" eller liknande. Och så står man där och inte fattar nånting. Aja, han ville mest bara säga hej, han verkade minst lika sliten som jag, jobba 10-19 imorgon, beställningen hela dagen, jatack. Sova nu, gonatt.

tosdagseftermiddag.

Aaah, så skönt med en ledig dag så här mitt i allting. Tandläkarbesöket igår var..givande..Började med att jag fick en bedövning som gjorde att hela vänstra sidan av nederkäken inklusive tungan blev helt stum. Lite halvhärlig känsla ändå, tungan var som en fotboll typ och lät helt efterbliven när jag pratade. Sen skulle det borras och grejer, trots bedövningen gjorde det rätt ont, men det värsta var över rätt fort. Sen använde hon typ 20 olika grejer till att fylla i hålet med. Tog väl en halvtimme eller så, sen skulle jag jobba med den där bedövningen i käften. Jag antar att de hade rätt kul åt hur jag pratade på jobbet.
Dagen så här långt har inte varit direkt produktiv, har tvättat bara. Typ. Nu sitter jag och kollar på Simpsons och trivs rätt bra. Ska klippas sen också, det var på tiden, mitt hår börjar bli väldigt vildvuxet känner jag. Svart regnskog.


halo.

You have a credulous mind it's not a halo 
showing in front of your eyes 
I have a devil inside, he can't say no 
Put me to sleep and no more lies, it's over 

The river runs red now, my friends 
and it will turn red again, it will turn red again 
Open your eyes, open your eyes

Monday wasted, your trust will fall 
My journey starts when the grim reaper calls...

nattutsvävningar.

Det är alltid den där sköna känslan som kommer nu, man har kommit hem efter ett långt och segt arbetspass, fast man vet att man gjort ett bra jobb och kan vara nöjd över det. Men känslan nu är bara så trevlig, man kan gå och lägga sig, vilket jag ska göra, eller så kan man käka lite först, kanske till och med dra igång en film och däcka till den. Det är oftast väldigt trevligt och småmysigt på natten, man är lite seg, inte många vakna som man kan snacka med, och det bästa som går på tv är typ 24 vision. Fast nu går ju iofs CSI Miami, så jag antar att det vinner.
Imorgon ska jag på återbesök till tandläkaren, har för mig att de ska fixa nån fyllnad i en tand. Ganska liten procedur hoppas och tror jag, annars kommer jag vara helt galet irriterad på jobbet sen. Mer än vanligt då. Men det känns jobbigast är ju att det ska kosta så galet mkt pengar, det var enklare och bättre när man var yngre, fri tandvård. Eller så skulle man kanske ha fortsatt inom det militära, de har också fri tandvård. Sånt tycker jag om. Benefits.

....

Det där med att tappa disciplin är jag helt galet bra på. Idag hade jag väl tänkt ta mig upp relativt tidigt för att kunna gå till gymmet eller så, det slutar med att jag sitter här nu, klockan fem över två, nyvaken och inte har nån större lust med nånting.
Inte ens vädret ser direkt inbjudande ut, fastän det är typ 10 grader varmt ute.
Nu är det snart dags för natt nummer två, eftersom det gick relativt okej igår så hoppas man väl på nåt liknande ikväll. Eller relativt okej, OG var extrem virrpanna i Dt'n..Jäklar vad många det måste ha varit som kom hem med fel mat igår alltså. Jag skyller på värmen och lätt sinnesförvirring. Det går bra.

Nu till helgen är det påsk, tydligen. Hur mycket ska man orka bry sig om det? Städa lägenheten? Köpa nån liten fakekyckling och ställa på bordet? Jag ska ju ändå bara jobba hela helgen så, vad spelar det för roll?

16.27

Måndag igen, och dags för en 6-dagarsvecka med fyra stängningar. Det kunde vara bättre. Fast solen skiner ju iaf. Man får ta vara på de små trevliga stunderna i tillvaron. Även fast det är rätt bra ändå. Typ. :)
Men stänga måndag-onsdag lockar inte direkt, det är iofs med kul folk. Men ändå. Det är stängning. Me no like. Längtar till sommaren, slippa jobba, bara andas och ta det helt galet lugnt. Hoppas jag iaf.

That's not a sunset, that's a bird on fire!

Vet inte varför jag la in det citatet. Lät mest kul bara. Simpsons.
Nä, nu är det dags att röra sig mot helvetets mörka eldar, jag siktar på överlevnad. Men det kommer inte bli lätt.

söndag

Sitter hos Sara, sov på hennes soffa inatt. Kollar på wipeout på femman. Jonna är här och är måttligt social. vi har gräddat och ätit våfflor. Nu är jag hungrig igen. Funderar på att gå hem och laga till nåt. Eller gå ner och köpa pizza. Vet inte riktigt hur de andra vill göra, men jag lär ha mat väldigt snart iaf.

äh, jag har tråkigt..

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Contento. Har precis börjat vakna och solen skiner som aldrig förr. Ska ut snart.
Favoritgodis: Vingummi tror jag, men jag äter inte godis så ofta
Är det nåt du absolut inte äter: Brysselkål, aldrig mer.
Kläder just nu: Morgonrock
Musik just nu: Volbeat - The Garden's Tale, bara för att den får mig att minnas förra våren/sommaren.
Vad sa du senast: Vet inte om jag sagt nåt till mig själv idag, annars var det väl "hörs imorgon" eller nåt.
Favorit-hangout: Hänger väl oftast på donken, men jag skulle inte kalla det för favorit
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: LÄTT 80-talet.
Fisk eller badkruka: Beror på humör och sällskap :)
Saft eller alkohol: Hm, alkohol?
Hur många kuddar sover du med: Två.
Favoritväder: 23 plusgrader med lätta svalkande vindar. Eller nåt.
Om du var fast på en öde ö, 5 saker att ta med: Datorn, obegränsad tillgång till öl, en gitarr, tjejen jag tycker om och ööööhmm..lite mat :P
Spelar du nåt instrument: Räknas Guitar Hero? Nämen kan väl grunderna på vanlig gitarr iaf.
Morgon- eller nattmänniska: Natt, solklart.
Sparare eller slösare: Är ganska sparsam av mig ändå, fast det är klart man kan bli bättre.
Vem är viktigast för dig: oj, vet inte riktigt..
Bästa film: Pulp Fiction och The Shawshank Redemption.
Tror på liv på andra planeter: Jorå, varför inte?
Kommer du ihåg din första kärlek: Japp.
Är du fortfarande kär i henne: Näpp.
Har du några homosexuella vänner: Ja.
Tror du på mirakel: Nu börjar frågorna bli lite tråkiga...
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Jao.
Har du en besatthet?: Njae, det tror jag inte..

godmorgon.

Lyckades vakna en hel timme före klockan och kunde inte somna om, så nu sitter jag här och äter lite frukost och kan ta det lugnt innan det är dags att ta sig till jobbet.
Skulle väl egentligen skrivit nåt igår om det goa fina vårvädret, men vad finns det egentligen att skriva om det mer än att det är helt sjukt underbart härligt att slippa gå i tjocka vinterjackor och halsduk. me like. Och man blir ju så glad i allmänhet, var längesen jag kände mig så här glad fatiskt, fast det kanske inte bara har med vädret att göra.. ;)

impuls.

Fick sms av P3 runt halv tolv i morse som tyckte att vi skulle ta oss till gymmet. Inte alls helt fel tyckte jag, så nu har jag börjat gymma igen, för sjuttielfte gången. Får se hur länge det håller den här gången. Jag måste ju hålla någon form av form (höhö) eftersom jag ska springa en halvmarathon i Stockholm i september. 
Men det kändes okej iaf, lite tungt var det väl att lyfta samma vikter som jag inte använt på en månad, så man är ju ringrostig, men kan man hålla i detta (peppar peppar) så blir det nog asbra. Vi bestämde iaf att vi ska dit imorgon igen.
Sen blev det en runda på kupolen, hade inte tänkt köpa nåt utan bara kolla runt lite. Såg en snygg jacka på stadium som jag inte köpte, sen såg jag ett par Fred Perry-sneakers på MQ som jag köpte. Bara på ren impuls, så nu är jag 800 spänn fattigare men ett par asheta skor rikare. Försöker intala mig själv att det var värt det, kommer nog ta ett tag.


RSS 2.0